Rheinangler Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dostałem w prezencie taki aparat i bardzo jestem ciekaw opinii osób znających się na tego rodzaju sprzęcie.Wiem tylko ze firma produkuje zacne aparaty daleko przekraczające moje pojecie o robieniu zdjęć ale to wygląda na zwykły kompakcik.Będę bardzo wdzięczny za kilka opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Może się mylę. Wygląda, że firma jakby późno się.... coś jak Nokia.... coś przegapiła. Kompakcik i to dość prosty.http://www.dcviews.com/_rollei/da5.htm Edytowane 30 Grudnia 2012 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Bardzo mi się ta prostota podoba, kilka zdjęć już cyknąłem i naprawdę daje się to prawie po omacku ponastawiać zobaczymy jak z jakością zdjęć. Tylko baterie szybko padają Edytowane 30 Grudnia 2012 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 kup akumulatorki dobre :-) energizery albo duracele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Ja tam ostatni o z musu jak bateryjka w aparacie padła to i niezłą fotkę z aparatu telefonicznego 2 mega pixele zrobiłem...Jak dla mnie ważne jest to co sie fotografuje, a nie czym...A najprostsze rozwiazania są zazwyczaj najlepsze, chyba. Pozdrawiam Tych , którzy ową fotkę widzieli ) Edytowane 30 Grudnia 2012 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Tak zrobiłem ale w podtekście było pytanie czy aparat ma jakąś zintegrowaną baterię główną i tylko te paluchy wspomagają jego pracę czy on jedzie całkowicie na owych paluchach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Fotka Wojtku jest niezła ale co tam fotka ryba jest zajebista i myślę, że niewielu specjalistów od szczupaków może się pochwalić tak pięknymi rybami !!!!!W ogóle szalejesz ostatnio z dużymi rybami,- tak trzymaj!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ja tam ostatni o z musu jak bateryjka w aparacie padła to i niezłą fotkę z aparatu telefonicznego 2 mega pixele zrobiłem...Jak dla mnie ważne jest to co sie fotografuje, a nie czym...A najprostsze rozwiazania są zazwyczaj najlepsze, chyba.Pozdrawiam Tych , którzy ową fotkę widzieli )Jakbyś pozwolił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 (edytowane) ...może kiedyś jak nabiorę odwagi to "coś" wstawię do galerii Akumulatorki plus ładowarka Arku powinny wystarczyć, ale jest jeden problem trzeba je od czasu do czasu naładować ja czasami mam z tym problem, tzn z pamięcią raczej... Edytowane 30 Grudnia 2012 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Waldek,- Wojtek jest po prostu skromnym facetem i ma bardzo dobrą intuicję wedkarską, nie zamula sie teorią i łowi w każdej wolnej chwili....Ponieważ ja nie jestem skromny to napiszę Ci - w zeszłym tygodniu Wojtek złowił łososia 90cm a teraz szczupak 120cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Arek. Ja to wiem. On jednak czasem się chwali. Taki nasz "cichy łowca" Edytowane 30 Grudnia 2012 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Chwali się to zbyt wiele powiedziane, czasami coś tam wyślę bardziej doświadczonym Kolegom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi