Skocz do zawartości

Rollei prego da5

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem w prezencie taki aparat i bardzo jestem ciekaw opinii osób znających się na tego rodzaju sprzęcie.

Wiem tylko ze firma produkuje zacne aparaty daleko przekraczające moje pojecie o robieniu zdjęć ale to wygląda na zwykły kompakcik.

Będę bardzo wdzięczny za kilka opinii.

Bardzo mi się ta prostota podoba, kilka zdjęć już cyknąłem i naprawdę daje się to prawie po omacku ponastawiać :) zobaczymy jak z jakością zdjęć. Tylko baterie szybko padają :(

Edytowane przez Rheinangler

Ja tam ostatni o z musu jak bateryjka w aparacie padła to i niezłą fotkę z aparatu telefonicznego 2 mega pixele zrobiłem...

Jak dla mnie ważne jest to co sie fotografuje, a nie czym...

A najprostsze rozwiazania są zazwyczaj najlepsze, chyba.

Pozdrawiam Tych , którzy ową fotkę widzieli :))

Edytowane przez Baars

Fotka Wojtku jest niezła ale co tam fotka ryba jest zajebista i myślę, że niewielu specjalistów od szczupaków może się pochwalić tak pięknymi rybami !!!!!

W ogóle szalejesz ostatnio z dużymi rybami,- tak trzymaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tam ostatni o z musu jak bateryjka w aparacie padła to i niezłą fotkę z aparatu telefonicznego 2 mega pixele zrobiłem...

Jak dla mnie ważne jest to co sie fotografuje, a nie czym...

A najprostsze rozwiazania są zazwyczaj najlepsze, chyba.

Pozdrawiam Tych , którzy ową fotkę widzieli :))

Jakbyś pozwolił?

...może kiedyś jak nabiorę odwagi to "coś" wstawię do galerii :)

Akumulatorki plus ładowarka Arku powinny wystarczyć, ale jest jeden problem trzeba je od czasu do czasu naładować :)

ja czasami mam z tym problem, tzn z pamięcią raczej...

Edytowane przez Baars

Waldek,- Wojtek jest po prostu skromnym facetem i ma bardzo dobrą intuicję wedkarską, nie zamula sie teorią i łowi w każdej wolnej chwili....

Ponieważ ja nie jestem skromny to napiszę Ci - w zeszłym tygodniu Wojtek złowił łososia 90cm a teraz szczupak 120cm...