kostom63 Opublikowano 26 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia Witam, może ktoś zna kolegę o takim nicku osobiście i mógłby mu przypomnieć, że miał mi plecionkę wysłać. Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia A można po Polsku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) Jest bardzo po polsku. Stylistykę w takiej kwestii można pominąć. To nie wypracowanie. Edytowane 27 Sierpnia przez S.N. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 27 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Cześć, zawsze staram się żeby były polskie znaki, przecinki, kropki, duże litery. Kolega o nicku Rekin jakieś 3 tygodnie temu sprzedawał plecionki, zapłaciłem, poprosiłem o opóźnioną wysyłkę. Jeśli wejdę w profil, ten się niestety nie wyświetla. Może jeśli ktoś go zna osobiście, jest w stanie mi sytuację wyjaśnić. Czasami różne życiowe zakręty powodują pewne perturbacje, a czasami jest to po prostu wyłudzenie. Pozdrawiam Tomek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 29 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Witam, udało się wszystko wyjaśnić, dziękuję kolegom i administracji form. Pozdrawiam Tomek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi