Grzegorz7 Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Cześć! Chciałem zapytać czy ktoś korzystał z wyprawy wędkarskiej z firmy eventur z Warszawy. Czy warto u nich kupić taką wyprawę i najlepiej gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Jeśli wybrałbyś z uczestników forum osoby, które były kiedyś na rybach w Skandynawii, najprawdopodobniej ogromna większość z nich jechała gdzieś kiedyś z Eventurem Żeby rozmawiać o kierunku, trzeba jednak wiedzieć nieco więcej o Twoich założeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Hmm, czy wpisałeś w Google frazę 'eventur + jerkbait', co pozwala znaleźć dziesiątki informacji nt. łowisk oferowanych przez to biuro?Jeżeli się z tym zapoznaleś, to czas na konkretne pytania - to, które postawiłeś, jest zbyt ogólne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 29 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Teraz jeżdżę do SE na własną rękę ale wcześniej, jeździłem z eventurem (5 wyjazdów). Oczywiście, bardzo polecam ich usługi. Nigdy, nic złego/nieoczekiwanego mnie nie spotkało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 3 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września Jest ok. Wszystko zawsze ogarniete. Bylem 2 razy, mam zabookowane kolejne 3. Pewnie, ze zbijaja kokosy, ale przynajmniej nie musisz sie uzerac z kolegami zmieniajacymi plany w ostatniej chwili. Im bardziej egzotycznie tym mz lepiej z nimi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 4 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 5 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września Crocker nie chcesz podzielić się z pozostałymi użytkownikami forum czy pchasz na priv swoją ofertę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haukii Opublikowano 20 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września Jest ok. Wszystko zawsze ogarniete. Bylem 2 razy, mam zabookowane kolejne 3. Pewnie, ze zbijaja kokosy, ale przynajmniej nie musisz sie uzerac z kolegami zmieniajacymi plany w ostatniej chwili. Im bardziej egzotycznie tym mz lepiej z nimi.Co jest trudnego w organizacji wyjazdu do szwecji? Kupujesz bilet na prom i rezerwujesz domek nad jeziorem i łowisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Takie czasy <...> _______ Zależy jak kto podchodzi do tematu wyjazdu. Profi to jeszcze łódka i jej wyposażenie, mapy, echo, przewodnicy, itd. Inny można zrobić w prosty sposób wskazany przez Coebie. Bilet na prom, domek i wyjazd. Do tego alko z PL czy promu. Ale czy to będzie udany wyjazd WĘDKARSKI. Zazwyczaj nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września _______ Zależy jak kto podchodzi do tematu wyjazdu. Profi to jeszcze łódka i jej wyposażenie, mapy, echo, przewodnicy, itd. Inny można zrobić w prosty sposób wskazany przez Coebie. Bilet na prom, domek i wyjazd. Do tego alko z PL czy promu. Ale czy to będzie udany wyjazd WĘDKARSKI. Zazwyczaj nie.Nie byłem na innym wyjedzie wędkarskim do Skandynawii niż zorganizowanym własnym sumptem. Wszystkie były udane, niektóre na tyle, że żadne biuro nie ogarnie tego lepiej. Różnica względem tego co wymieniłeś była tylko jedna, nie wziąłem alko, ani z PL ani z promu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haukii Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września _______ Zależy jak kto podchodzi do tematu wyjazdu. Profi to jeszcze łódka i jej wyposażenie, mapy, echo, przewodnicy, itd. Inny można zrobić w prosty sposób wskazany przez Coebie. Bilet na prom, domek i wyjazd. Do tego alko z PL czy promu. Ale czy to będzie udany wyjazd WĘDKARSKI. Zazwyczaj nie.Tak jak powyżej wszystkie wyjazdy były udane czy to w dwie czy 8 osób.Z łódkami , pontonami itd. Nie jest to nic nadzwyczajnego , bilet na prom i domek a reszta nie różni się niczym od wyjazdu na polskie jezioro. Powiem więcej podstawowy parametr wyboru jeziora na wyjazd to taki żeby nie było tam żadnych baz wędkarskich co równa się przełowieniu miejscówki. Wolę łowić na jeziorze gdzie przez cały wyjazd nie spotkam żywej duszy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi