Skocz do zawartości
  • 0

GARDSHOLMEN – opowieści z Zatoki Świerszczy

admin

Pytanie

Cześć,

W tym roku postanowiliśmy zmienić miejsce wyjazdu na wiosenne szczupaki. Oczywiście jasne było dla nas, że pojedziemy na szwedzkie szkiery. W ostatecznym wyborze miejsca pomógł nam kolega Maciek Rogowiecki z EventurFishing, za którego rekomendacją zdecydowaliśmy się na wyjazd na wyspę Gardsholmen, leżącą w Zatoce Syrsan..

Zapraszam na relację z wyjazdu teamu jerkbait.pl do Szwecji gdzie metrowe szczupaki wabiła Rihann'a :D

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Bardzo ciekawa relacja. Cieszę się, że wyprawa się udała. Wiem że warunki były ciężkie i tym większe należą Wam się gratulacje. Dla mnie najfajniejsze jest to że większość miejscówek poznaję mimo że upłynęło już od mojej wyprawy sporo czasu. No i ta przygoda ze szczupakiem Guzu... niesamowite.

Zdecydowanie warto było poczekać co nie zmienia faktu że na przyszłość prosimy relacje na bieżąco <_< :lol:

P.S. A tak w ogóle to cieszę się że mogłem pomóc i dziękuję za nazwanie miejscówki na moją cześć, zwłaszcza tak pięknej miejscówki. :blush::D

• 0

Miejscówka, na której łowiliśmy, szybko dostała swoją nazwę Skała Remka. Mógłbym napisać dlaczego ale … właściciel nazwy zastrzegł sobie prawo do zachowania tajemnicy.

A ja się domyślam :lol: i uważam, że to nic wstydliwego. Mi to się już przydarzyło dwa razy. Pozdrowienia dla Wodnika Szuwarka :lol:

• 0

Bardzo fajny artykuł i fotki. Piękne ryby!!

Z częścią podsumowującą zgadzam sie w 100% - bardzo dziwna była w tym roku wiosna i było ciężko o ryby. Ciekawe jak tak ekipa poradziła by sobie na naszych wodach - czy mielibyście podobne wyniki?? Może warto by sprawdzić?? :mellow:

• 0

P I E R W S Z A K L A S A :o fakt to nie pociąg pkp :lol: ale taka myśl przebiegła mi przez łepetynę jak przeczytawszy ten artyk :D no motyla noga waaaaaaaaarto było czekać,po przeczytaniu tego tekstu, mozna powiedzieć za Darkiem Szpakowskim

wróciliśmy z dalekiej podróży

:mellow: i śmiało mozna traktowac to dosłownie :mellow: ,atmosferka miła i przyjazna po przeczytaniu mozna sie poczuc jakby wruciłosie co dopiero z Zatoki Świerszczy

gratulacjie :D

hasiorex

• 0

Juz ugryzlem ale jeszcze bede gryzl zeby wylapac wszystkie smaki ...bulka cale szczescie jeszcze swierza :lol: B)

Tego na muche nie moge przezalowac :( ...Jak bede w Kanadzie to tez zaznacze jakas skale :lol: to podobno na szczescie :mellow: ...no i teren lowczy oznakowany hi,hi,hi ...odstraszy intruzow :lol:

@ Guzu los Ci podarowal piekna przygode :D Uwazam ze wyprawa bardzo udana dla wszystkich ...w zimie bedziecie wracac wspomnieniami i planowac nastepna . Ja juz dawno zyje kalendarzem od Kanady do Kanady i to mnie trzyma i daje MOC B)

jerry hzs

• 0

Miejscówka, na której łowiliśmy, szybko dostała swoją nazwę Skała Remka. Mógłbym napisać dlaczego ale … właściciel nazwy zastrzegł sobie prawo do zachowania tajemnicy.

A ja się domyślam :lol: i uważam, że to nic wstydliwego. Mi to się już przydarzyło dwa razy. Pozdrowienia dla Wodnika Szuwarka :lol:

Klon, no nie wiem czy miałeś taką przygodę jak ja :D ale nie będę się licytował bo nie o to chodzi.

Pozdrawiam

Remek