Darek Płochocki Opublikowano 2 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września Udało mi się wyrwać na kilka dni z synem w Bieszczady więc oczywiście zawitaliśmy nad San.Swietny czas spędzony na "męskim wypadzie" przypieczętowany ostatniego dnia rybą wyjazdu. Lipień 51cm 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 2 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września Piękny Kardynał. Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 3 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września Żadna ryba w naszych wodach nie ma ładniejszej płetwy grzbietowej od lipienia . Piękna sztuka, gratulacje ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek Opublikowano 3 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września Jak już powstał temat to wrzucę swojego największego z Norwegii.46 cm. Rzeka Glomma . Zestaw castingowy do 7 g. Przynęta obrotówka "garbatka" 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 3 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września Też piękny ale mucha to mucha ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek Opublikowano 3 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września Lipień na muchę to żadna sztuka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek Opublikowano 3 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września Polecam takie widoki.https://youtube.com/shorts/kk4tqM9RSl0 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 3 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września Polecam takie widoki.https://youtube.com/shorts/kk4tqM9RSl0Już wiem czego brakuje w moim wędkarstwie.... pieniędzy na podróże do innych krajów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek Opublikowano 3 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września Koszt mojego wyjazdu wyniósł równowartość dobrego multiplikatora. Trzeba tylko dobrą ekipę zebrać i nie ma na co czekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 7 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października Dziś, miło mnie zaskoczył.???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roipakaz Opublikowano 9 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października Jeden na suchą, drugi na nimfę. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi