Kuba77 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Witam, chciałbym się podzielić swoimi doświadczeniami z grudniowego nocnego łowienia sandaczy. Najwięcej brań miałem w godz. 22.00-00.00Jakie są Wasze doświadczenia?Jak wyglądało żerowanie w ciągu dnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rafaelo1996 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Niewiem czy sandaczyki sie licza takie do 45 Cm U mnie bardziej była pogoda Zalezna jak swieciło słońce to nic a jak bylo pochmurnie ciemno to roznie czasami braly o 12 czasami o 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Jezeli chodzi o moje sandaczykowanie < takie do 50cm > to braly od switu do zmierzchu a miarowych sztuk w tym roku mam AZ 4 szt. z tym ze tegoroczny sezon zaczolem w polowie pazdziernika pazdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SPIDERLING84 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 (edytowane) W grudniu sandacze kompletnie zniknęły z miejsc, gdzie były wcześniej. Dlatego też jestem ciekaw - może to kwestia pory doby? Edytowane 31 Grudnia 2012 przez SPIDERLING84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Od 19.00 można było liczyć na branie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba77 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 W tych samych miej Od 19.00 można było liczyć na branie.W tych samych miejscach co latem czy na płytszej spokojnej 1,5-2m wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 31 Maja 2015 przez spy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba77
Witam, chciałbym się podzielić swoimi doświadczeniami z grudniowego nocnego łowienia sandaczy. Najwięcej brań miałem w godz. 22.00-00.00
Jakie są Wasze doświadczenia?
Jak wyglądało żerowanie w ciągu dnia?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi