Zdzisław Czekała Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Tych, którzy mi życzyli wszystkiego najlepszego w 2012 roku uprzejmie informuję, że nic to nie dało. Dlatego w 2013 roku wysyłajcie mi pieniądze, alkohol i talony na benzynę. Szczęśliwego Nowego 2013 Roku Wszystkim Użytkownikom Jerbait. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Miszka1987 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Obfitych połowów Panie (o ile tu są ) i Panowie Odjazdów w tym nowym oby lepszym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zdzisław Czekała
Tych, którzy mi życzyli wszystkiego najlepszego w 2012 roku uprzejmie informuję, że nic to nie dało. Dlatego w 2013 roku wysyłajcie mi pieniądze, alkohol i talony na benzynę.
Szczęśliwego Nowego 2013 Roku Wszystkim Użytkownikom Jerbait.
27 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi