piotr1982 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Witam. Wiem, że wątek trochę późno, zważywszy na fakt, że jutro otwarcie sezonu, ale proszę o propozycję wędzisk trociowych. Sam używam MIKADO DREAMTEAM NANOCRYSTAL 20-60 g o długości 270 cm. Miałem już na tym kiju kilka szczupaków 70+ i trotkę 42 cm, ale niestety nie miałem okazji wypróbować jego wytrzymałości na srebrniaku ani na grubym kelcie. Czy ktoś używa tego kija na troć??? Mój ojciec szuka trociowego wędziska i poprosił mnie o opoinię. Będę wdzięczny za propozycje. Dodam, że zazwyczaj jeżdżę nad Parsętę. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Poszukaj a znajdziesz na forum dużo o tym zagadnieniu. Wszystko zależy od budżetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 (edytowane) zajrzyj do "Sprzedam" kolega @Haja sprzedaje sporo używanych wędek w tym przynajmniej dwie doskonałe trociówki w dobrych cenach. Edytowane 31 Grudnia 2012 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Witam może CD TAIAHA 3m 15-35gr.Mega moc jeżeli chodzi o taka wedeczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam A nie prościej było by podjechać do sklepiku wędkarskiego w Kołobrzegu koło przejazdu kolejowego, a tam przesympatyczny Krzysiu, doradzi co nieco.Chyba Abramis czy coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Krzysiek na pewno doradzi i jak będzie potrzeba to pewnie i coś ściagnie to jeden z milszych i konkretnych właścicieli sklepu jakich poznałem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 A co ciekawe to ceny niektórych wędek u niego w sklepie były sporo niższe niż na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Witam może CD TAIAHA 3m 15-35gr.Mega moc jeżeli chodzi o taka wedeczke.Chcesz sprzedać? Czy tylko luźny pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Witaj, jeżeli masz ochotę to na priv Edytowane 5 Stycznia 2013 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nie. Dzięki. Zmiana planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi