jarekbialapodl Opublikowano 8 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września Witam. Może ma ktoś do sprzedania w normalnych pieniedzach książkę Marka Szymanskiego?? Chciałem cos na.jesien ,zimę sobie poczytać ,ale ceny na allegro.itp.troche mnie odstraszają. Jak.cos proszę o priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 8 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września A co tzn. normalne pieniądze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekbialapodl Opublikowano 8 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września Nie wiem napisz ile potrzebujesz , ale napewno nie 400 PLN jak widzę ogłoszenia na.olx lub allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 8 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września Źle mnie zrozumiałeś...Nie mam na sprzedaż w/w książki, ale ma mój ojczulek???? I przypuszczam, że chętnie sprzeda.... Pieniądze przydadzą mu się z pewnością...emeryt. Zapytam, pogadam. Dlatego zapytałem o kwotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września (edytowane) Widziałem dziś na jakiejś grupie na FB ktoś sprzedawał w cenie 19 zł. Jak dobrze kojarze to na zdjęciu był z sumem u podnóża. Tu w sklepie jest za 52 zł. https://ksiegarnia-internetowa.sklep2.pl/marek-szymanski-m-5051.html?show=full&sort=1a Edytowane 12 Września przez wichu79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakuza Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września a ja słyszałem, że podobno będzie druga książka... ale ile w tym prawdy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 12 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września Jakby co to ja chętnie kupię dla syna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września a ja słyszałem, że podobno będzie druga książka... ale ile w tym prawdy?Tak powiedział sam autor, więc jest szansa. Na razie z mojej wiedzy: Marek jest na etapie dumania jak to wydać. Warunki wydawnictw są ponoć srogie czytaj „mało hajsu idzie dla autora”.Tyle wiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 13 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września Nie tak dawno,znany polski pisarz powiedział że 5 zł od książki dla niego to już dobra stawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek1995 Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września A wiadomo jaki ma być tytuł nowej książki? Ewentualnie na czym będzie się koncentrować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września (edytowane) Tak powiedział sam autor, więc jest szansa.Na razie z mojej wiedzy: Marek jest na etapie dumania jak to wydać. Warunki wydawnictw są ponoć srogie czytaj „mało hajsu idzie dla autora”.Tyle wiem.Książka ma być wydana w dwóch częściach . Pierwsza część już za dłuższą chwilę .Tu Marek mówi o planach wydawniczych.o książce od 1.05 Edytowane 14 Września przez Pisarz.......ewski Piotr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi