Na ryby w las Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września (edytowane) Cześć, mam zadanie kupić trochę przynęt na troć dla kumpla. Budżet 150zl może ktoś ma jakieś zalegające przynęty to z chęcią odkupie. A w sumie niech będzie 200 to i ja coś dla siebie wezmę Edytowane 9 Września przez Na ryby w las Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września Cześć, mam zadanie kupić trochę przynęt na troć dla kumpla. Budżet 150zl może ktoś ma jakieś zalegające przynęty to z chęcią odkupie. A w sumie niech będzie 200 to i ja coś dla siebie wezmęczołem, na morze czy na rzekę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na ryby w las Opublikowano 9 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września Rzeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września Rzekaprzejrzę pudełkaodezwę się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września Odezwij się na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września przejrzę pudełkaodezwę sięprzygotowałem taki zestaww opisie nazwy i wagado tego trzy gratisy - do wygięcia po swojemu (np. rzuty na próbę, czy są zaczepy)oddam za 100 pln + drobne na Inpost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września przygotowałem taki zestaww opisie nazwy i wagado tego trzy gratisy - do wygięcia po swojemu (np. rzuty na próbę, czy są zaczepy)oddam za 100 pln + drobne na Inposta tu ceny Hansen Stripper w DaniiHansen SD Stripper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mundurowy Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września (edytowane) przygotowałem taki zestaww opisie nazwy i wagado tego trzy gratisy - do wygięcia po swojemu (np. rzuty na próbę, czy są zaczepy)oddam za 100 pln + drobne na Inpost no sorry ,ale z przynęt trociowych na Polskie rzeki widać na zdjęciu tylko jedną wahadówkę ,reszta to na morze... Edytowane 9 Września przez Mundurowy 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 9 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września Witam, na dniach mogę zrobić jakiś fajny zestaw bo mam dużo takich przynęt.Woblery obrotówki wahadłówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yevbes Opublikowano 10 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września Witam, zobacz to Sprzedam duze japonskie wachadlowki Yamashita, Yo-zuri https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?share_fid=51638&share_tid=202599&url=http://jerkbait.pl/index.php?/topic/202599-Sprzedam-duze-japonskie-wachadlowki-Yamashita%2C-Yo-zuri&share_type=t&link_source=app Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi