bosyfiske Opublikowano 10 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września Kupię kij castingowy dlugość 220-230 ćw do 60-70g 2 skład Wysłane z mojego CPH2493 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi72 Opublikowano 10 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września Szukasz do gum czy przynęt twardych? I jakim budżetem dysponujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyfiske Opublikowano 10 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września Ma to być uniwersał, rzucam wszystkim czym sie da do 400 zł .[emoji1] Wysłane z mojego CPH2493 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 10 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września Zaproponuje Abu Beat Pike Gdybyś był zainteresowany pisz śmiało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września Mam chińczyka, jak to chińczyk będzie po taniości, 40 gram ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut1982 Opublikowano 11 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września Mam Westin W3 z drugiej edycji długości 240 cm i c.w. do 80g. Jak coś to pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi