Kamil Z. Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Gratulacje Danielu!Piękna ryba w fantastycznych okolicznościach przyrody! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Dzieki za graty. Naprawde byla wielka radosc Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Daniel, szczęsliwa passa trwa.Piekna ryba i ładnie wypracowana. Takie ,, smierdzące rybą ,, miejsca trzeba co jakis czas punktować.Bardzo ładne zdjecie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Dzieki Marcel.Powoli ucze sie tych pstragow Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jeszcze parę dni i ja zacznę sezon. Potem, po 15 lutym, w planach wypad na największe potokowce w Europie Daniel - wymiatasz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Gratulacje ryby i miejsca. Naprawdę warto tam być dla samych widoków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Gratulacje Daniel, mieliśmy podobny dzień u mnie też tylko jedna ryba,- podobnej wielkości...tylko z tych co sie nie dają już za kark objąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Piękna ryba , jeszcze raz gratuluję , zobaczymy czy mi uda się coś w sobotę wydłubać , będę testował nowe przynęty na tej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Chyba już rok temu podejrzewałem, że się Guzu wkręcisz w te kropki. Gratuluję, piękne ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 <blockquote class='ipsBlockquote'data-author="szpiegu" data-cid="1202167" data-time="1358701397"><p>pisze się oczywiście jak zaprosicie</p></blockquote>...bez stałego składu nie ma spotkania, nawet przez myśl mi nie przeszło ze nie wpadniesz...Daniel, zagratkuje się przez Ciebie - super lowisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Bystrzyca - rzeka spełnionych marzeń. Mnie interesuje coś więcej na temat tego zalewu w Zakrzówku. No i czy jest gdzieś w okolicy jakaś fajna agroturystyka ? Może ktoś coś podpowie ? Jadę na prawie cały marzec w lubelskie, wszelkie info mile widziane. http://www.ww.media.pl/?page=PArticleViewer&nid=4885 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Celem ostatniego sobotniego wypadu na rzekę były pstrągi , niestety albo i stety miałem okazję podbierać tylko jednego ale za to moja życiowa rybka w kropaski 58cm, pogoda była ładna ale rybki nie chciały za bardzo współpracować , było więcej zapaleńców ale nie widziałem by ktoś coś podbierał.Wędka Konger World Champion Dancer 2,70 3-14g + Spro Red Arc 10200, żyłka trabuco 0,20, przynęta czarno biały kogucik na 5g główce, którego później zerwałem w zaczepie Edytowane 29 Stycznia 2013 przez manonegra13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dobra robota Krzychu! Jeszcze raz graty! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi520 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Na podkarpaciu musimy czekać do soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Na Podkarpaciu musimy czekać do soboty Do 2.02? My tam jedziemy w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Oj tak tak.... muszę jeszcze żyłke podmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Wreszcie wypad na ryby i pierwszy w tym sezonie kropek Jak widać najskuteczniejsze w tym sezonie będą żywozielone dżigi Sprzęt: Zebco Hypercast 270 UL 2-15g, młyneczek "podlodowy" shimano sedona 1000ra, żyłka trabucco 0,18. Przynęta dżig na główce 2,5 g, (sierściuch własnej produkcji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi520 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Do 2.02? My tam jedziemy w piątek Dajcie spokój pewnie nic nie będzie brało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.marcin Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Witajcie, A ja jeśli mogę, poproszę o informację czy mazowieckie cieki "górskie" tj. Rządza i Jeziorka się roztopiły i płyną czy też są skute lodzikiem? Bo tak się zastanawiam czy nie wybrać się tam na spacerek ale szkoda paliwa na sprawdzenie czy jest lód czy nie.Dzięki za info.Pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Witajcie, A ja jeśli mogę, poproszę o informację czy mazowieckie cieki "górskie" tj. Rządza i Jeziorka się roztopiły i płyną czy też są skute lodzikiem? Bo tak się zastanawiam czy nie wybrać się tam na spacerek ale szkoda paliwa na sprawdzenie czy jest lód czy nie. Dzięki za info.Pozdrawiam,MarcinNawet jesli sie roztopily to zawsze przy odrobinie szczescia na "lodzika" mozesz liczyc Pamietaj - licho nie spi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a.marcin Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Tiaaa, ale chyba jak bym na Jeziorkę się wybierał Gierkówką... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam,Pierwszy w tym roku całodniowy wypadzik i.... .Na wobka minnowa 5tkę.Pozdrawiam,ZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 @ZH Gratuluję rybki . P.S. A gdzie Ty znalazłeś tyle śniegu o tej porze ? PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Śnieg jest jeszcze w wielu miejscach:) Uploaded with ImageShack.us 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 @ZH Gratuluję rybki . P.S. A gdzie Ty znalazłeś tyle śniegu o tej porze ? PZDRZanderixa tam skąd pochodzę Northern Light Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi