Zanderix Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 OK - sprawdzę w niedzielę PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Uploaded with ImageShack.us 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 @Krisu - bardzo bardzo - niech już będzie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 @Krisu muchówką walczyłeś z kropasami, to jest to nie spinn a muchówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jozi u nas inaczej nie można Więc łażę z tą muchą od małego i czasem się coś uwiesi. Dziś było fajnie. Złowiłem kilkanaście ryb ale większość przedszkolaki. Woda wysoka i mętna. W niedzielę może być ciekawie bo ma w nocy przypiździć więc woda opadnie i się wyklaruje. Wtedy streamer więcej zdziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ładnie @Krisu, ładnie.Piękne masz tam klimaty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam,Pierwszy w tym roku całodniowy wypadzik i.... .Na wobka minnowa 5tkę.Pozdrawiam,ZHładne barwy. Na miniaturce zdjęcia wygląda jakbyś walczył o wydostanie się spod pstrąga monster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Dzięki Patu, najfajniej jest koło samego domu bo wtedy można z buta pocisnąć, a jak się człowiek zmęczy to siąść na chwilę i coś tam z kieszeni wyciągnąć na wzmocnienie Uploaded with ImageShack.us 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawek1 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Celem ostatniego sobotniego wypadu na rzekę były pstrągi , niestety albo i stety miałem okazję podbierać tylko jednego ale za to moja życiowa rybka w kropaski 58cm, pogoda była ładna ale rybki nie chciały za bardzo współpracować , było więcej zapaleńców ale nie widziałem by ktoś coś podbierał.Wędka Konger World Champion Dancer 2,70 3-14g + Spro Red Arc 10200, żyłka trabuco 0,20, przynęta czarno biały kogucik na 5g główce, którego później zerwałem w zaczepie Gratulacje, piękna zdobycz! Ja w tym roku dopiero zaczynam swoją przygodę z pstrągami, zobaczymy czy coś uwiesi się na hak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Siema Krzysiek bardzo fajnie się tam u Ciebie łaziło z muchówką!, że taki się tam uchował. Gratulacje!!P.S własnie przeglądam zdjęcia i filmiki jak byliśmy nad Dunajcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Deja Vu? Zastanawiałem się czy nie założyć mu konta na FB ale kiepsko to widzę, bo jak będzie taki durny to niedługo w tym kraju pożyje. Nic się od wczoraj nie nauczył. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Pięknie i tu widać dlaczego powinniśmy wypuszczać rybki, jakbys go wczoraj zjadł to dzisiaj brania bys się raczej nie doczekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Widać że głodny bidula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam, Po weekendzie przerwy (niedyspozycja zdrowotna) dzis postanowilem sprobowac szczescia z pstragami na odcinku innym niz zwykle.Bezteczakowy - dziki odcinek o momentami bardzo nieprzystepnych brzegach.Nie jest za specjalnie gleboko, nie ma dolow ani wielkich rynien. Sa takie fragmenty rzeki spokojnej, o dnie pelnym osadow, nawet mulu. Pstragi (widzialem rok temu) sa tam bardzo ladnie ubarwione i bywaja grubasne... Udalo sie wyholowac 3 potokowce.Jeden przypozowal do zdjecia .Ten z fotki mieszka na wlasnie takim leniwym odcinku, na pograniczu niespecjalnie mocnego wlewu i prawie stojacej wody. Wzial na prowadzonego z pradem woblera 7 cm. Ryba zostala zlapana i wypuszczona w godzinach poludniowych, gdy bylo pelne slonce.Potem zaczal sie wiatr, lamal galezie i zrzucal do wody, ja sie czulem nieswojo - pstragi chyba tez. Bo poza odprowadzeniami i traceniami nie bylo po poludniu sie czym pochwalic. PozdrawiamGuzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Guzu zajebiaszczo ten hiszpański kropas wygląda.Cudownie wybarwiony.Pstrągi bardzo często przebywają w stojącej wodzie, takie niepozorne miejsca bo nie marnują energi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Widać że głodny bidula.Niestety nie wróżę mu przyszłości. Jest tak jak powiedziałeś głodny i nadzieje się na pierwszą lepszą muchę-nie tą co trzeba. Miałem dzisiaj spotkanie z dużo ciekawszą rybką. Spojrzeliśmy sobie w oczy. Jej to wystarczyło żeby się już nie pokazać. A ja mam zamiar znowu ją odwiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Gratuluję @Guzu. 3 lata temu złowiłem prawie identycznie ubarwioną rybą w jednej z podlaskich rzek pstrągowych, z tym, że trochę mniejszą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Niestety nie wróżę mu przyszłości. Jest tak jak powiedziałeś głodny i nadzieje się na pierwszą lepszą muchę-nie tą co trzeba. Miałem dzisiaj spotkanie z dużo ciekawszą rybką. Spojrzeliśmy sobie w oczy. Jej to wystarczyło żeby się już nie pokazać. A ja mam zamiar znowu ją odwiedzić Jak wiesz gdzie stoi to jest Twój . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Daniel, kozacki fish, gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Wolałbym jednego takiego, niż 20 sanowych wymiarków. Brawo Daniel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Wolałbym jednego takiego, niż 20 sanowych wymiarków. Brawo Daniel A ile maja sanowe wymiarki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Takie chude trzydziestaczki... Chociaż wczoraj jeden zgiął 12 lb XLSa w chińskie osiem, pojechał na hamulcu i zaparkował w glonach. Jak doszedłem do zaczepu, już go nie było... Edytowane 2 Lutego 2013 przez tpe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 To ja w takim razie zostane przy moich pstragach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Takie chude trzydziestaczki... Chociaż wczoraj jeden zgiął 12 lb XLSa w chińskie osiem, pojechał na hamulcu i zaparkował w glonach. Jak doszedłem do zaczepu, już go nie było... To musiałeś coś szepnąć pod nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Gratuluję @Guzu. 3 lata temu złowiłem prawie identycznie ubarwioną rybą w jednej z podlaskich rzek pstrągowych, z tym, że trochę mniejszą Pozostale 2 "zdzisie"-jsze nie mialy takiego brzucha. Kropiaste byly, jak to potokowce tam, ale jasnobrzuche. Edytowane 2 Lutego 2013 przez Guzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi