WhiteWillow Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Mój był zdecydowanie jaśniejszy, może dlatego, że został złowiony w płytkim, szybkim i mocno nasłonecznionym odcinku. Kropy miał też mniej regularne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Mepps long 1+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Mepps long 1+ W jednym z najskuteczniejszych u mnie kolorów, zaraz po tym czarnym po "przecierce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Chłopy fajne kropki GRATKI!!...Łukasz fajny klimat...tylko uważaj na miejscowych , przez okno filujących 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Jak wiesz gdzie stoi to jest Twój .Może tak może nie. Cwana jest(bo to samica-chyba mam zboczenie zawodowe ). zazwyczaj mi się ryby podnoszą do streama po tym jak się pierwszy raz pokazały. U tej sztuki zero reakcji i to na różne muchy.Guzu pomarzyć o takich rybach fajnie. Dobre foty robisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Dzieki Kriss. Poczatkujacy pstragarz jestem - ciagle sie ucze. Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) @Guzu, ja tez jestem początkującym pstrągarzem, ale w Twoim przypadku nauka pewnie idzie o wiele szybciej bo masz na czym trenować Edytowane 3 Lutego 2013 przez Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Wielkie graty Daniel jeszcze raz , piękny potokowiec i dobra fotka , ciekawe jak duże mieszkają sobie w tej wodzie? hm... znając życie to sprawdzisz ten odcinek jeszcze nie jeden raz w tym roku Edytowane 2 Lutego 2013 przez manonegra13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Dzieki Kriss. Poczatkujacy pstragarz jestem - ciagle sie ucze. Pozdrawiam GuzuJuż nie bądź Danielu taki skromny Jeszcze kilka takich kropków a za eksperta będziesz uchodził Gratuluje połowu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Już nie bądź Danielu taki skromny Jeszcze kilka takich kropków a za eksperta będziesz uchodził Gratuluje połowu. Eksperta nie mierzy sie tylko rybami ale tez doswiadczeniem i znajomoscia tematu.A jak pisalem - w pstragach sie ucze.Podobaja mi sie te podchody i czuje ze coraz lepiej to "czuje". Ale od polowy marca juz sie zacznie jezdzenie na Ebro... Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Kolejny. Do tych zagramanicznych jeszcze brakuje sporo Guzu kosisz w tym roku również http://www.fotosik.pl] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Eksperta nie mierzy sie tylko rybami ale tez doswiadczeniem i znajomoscia tematu.A jak pisalem - w pstragach sie ucze.Podobaja mi sie te podchody i czuje ze coraz lepiej to "czuje". Ale od polowy marca juz sie zacznie jezdzenie na Ebro... Pozdrawiam GuzuTeż lubie te pstrągowe "podchody" ale ostatnio posucha jak nie mrozy to woda pośniegowa(syfiasta) płynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) Dodam i ja coś od siebie, rybka z Sanu nie mierzona ale chyba wymiar forumowy miała skusiła sie na salmo minow 5F, Otwarcie sezonu udane, masa ryb, dużo spadło , nawet za dużo , no ale taki urok haków bezzadziorowych Edytowane 3 Lutego 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) Tomek czyżby San? Fajny kropas . Edytowane 3 Lutego 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) tak San Edytowane 3 Lutego 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Nice fish @Tomasz eS i @Guzu gratulacje!Oj Panowie jada z koksem trzeba jakiś czas na kropki zorganizować!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 tak San Całkiem fajny jak na początek, a jak Tpe coś połowił, bo chyba razem byliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Tomek połapał również bardzo dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Daniel, piękne ryby!Pozazdrościć wody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Daniel , Tomasz brawo za fajne rybki Daniel Twoja woda widać że ma ogromny potenciał Coś mi się zdaje że jeszcze nie raz nas zaskoczysz - gratki Tomasz widze ze wobki ostro testowane - jak haki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Tomasz widze ze wobki ostro testowane - jak haki Szkoda, że nie słyszałeś wypowiedzi Tomka, po tym jak nie mógł zaciąć kilku pstrągów pod rząd Wg. mnie bezzadziorowe kotwiczki są bezkonkurencyjne (bezzadziorowe haki i kotwiczki obowiązuja na tym odcinku Sanu), takie haki bardziej nadają się na ryby bardzo agresywne, np. bassy morskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Też tak myślałem Tomek U mnie podobnie miałem z nimi tz hakami na początku problemy lecz już się przyzwyczaiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Też tak myślałem Tomek U mnie podobnie miałem z nimi tz hakami na początku problemy lecz już się przyzwyczaiłem Przyzwyczaiłeś się do tego, że siada jeden pstrąg na dziesięć, czy przyzwyczaiłeś się do kotwiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Z hakami trzeba reagować odrobinke pozniej z zacięciem Fakt sporo pstrągów sie odbija od woblerków Kotwiczki też stosuje jednak z powodu że u mnie to nie pstrągi tylko pstrunie wole jednak haki aniżeli miał bym kaleczyć je kotwiczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 ja z hakami zareaguje też za póżno.. tzn wymienie je na kotwiczki o jeden wyjazd za póżno, właśnie wróciłem z rybek, 3 godziny jedno branie i spad po chwili holu z haka bezzadziorowego :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi