popper Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Mam jakieś dziwne pstrągi. U mnie łatwiej spadają z kotwicy, bez zadziorów.A tak się nad nimi nabiedziłem dremelkiem Edytowane 5 Lutego 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 fajny pomysl, do kotwiczek mozna zastosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 fajny pomysl, do kotwiczek mozna zastosować Owner nr 6 idealnie do tego pasuje. Ósemka trudniejsza, bo mniejsza nieco ale też da się zrobić.Ja jednak wolę haki pojedyncze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 myśle że problemem były delikAtne brania na Sanie tego dnia ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Tomasz eS na spina łowiliście? U mnie brania są bardzo delikatne a w zasadzie ich nie ma. Wczoraj miałem kilkanaście brań a wyczułem na lince dosłownie jedno. Ryby albo gonią streamer i trzeba go zatrzymać-zawiesić w toni wtedy chwytają w pysk ale delikatnie bez szarpnięcia łbem, albo podnoszą się z dna w punkcie gdzie stoją i tak samo bez agresji zasysają jak jaź. Wczoraj wszystkie wyholowane ryby to na krótkim dyszlu. Max 10m sznur plus mucha i kontakt wzrokowy- jak widziałem, że ma w pysku to ciąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 My na spina... ale brania również delikatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Tomasz eS na spina łowiliście? U mnie brania są bardzo delikatne a w zasadzie ich nie ma. Wczoraj miałem kilkanaście brań a wyczułem na lince dosłownie jedno. Ryby albo gonią streamer i trzeba go zatrzymać-zawiesić w toni wtedy chwytają w pysk ale delikatnie bez szarpnięcia łbem, albo podnoszą się z dna w punkcie gdzie stoją i tak samo bez agresji zasysają jak jaź. Wczoraj wszystkie wyholowane ryby to na krótkim dyszlu. Max 10m sznur plus mucha i kontakt wzrokowy- jak widziałem, że ma w pysku to ciąłem.Na co gryzyły ? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 na woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Na pijawkę z koralikiem złotym lub pomarańczowym słabo dociążoną. Dwie były jeszcze na imitację głowacza taką głębiej chodzącą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapala5 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Wczorajszy i bardzo mnie ucieszył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Przepiękna ryba, gratuluję! To jest Caldia z podwójną łapą? Nie widziałem takiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapala5 Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Dzięki- team daiwa wędka to pacyfic bay od Piotra Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Przepiękna ryba, gratuluję! To jest Caldia z podwójną łapą? Nie widziałem takiej...To jest TD-R , a nie Caldia http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.reel-deal.co.uk/ekmps/shops/dawnbreaker/images/daiwa-td-r-match-reels-tdr3012d-1221-p.jpg&imgrefurl=http://www.reel-deal.co.uk/daiwa-td-r-match-reels-tdr3012d-1221-p.asp&h=621&w=456&sz=88&tbnid=ZVQNsH6FluyBjM:&tbnh=90&tbnw=66&zoom=1&usg=__Dn6nU0zXnaaUR_Jt9hRBK8QDoa0=&docid=XHUigWGeUN9OtM&hl=pl&sa=X&ei=S8EUUYnRBc-VswaB9YHwCw&ved=0CDUQ9QEwAQ&dur=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Rybka z dzisiejszego wypadu.W sumie zaliczyłem dziś 3 kropki.Nie za duży ale cieszy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 52 cm na własny wobler.Mój nowy PB Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Piekne kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 (edytowane) Wczorajszy i bardzo mnie ucieszył DSC_0143.jpgMoje gratulacje Artur,piekny kropas Lester Tobie również gratuluję,nie ma to jak PB na swojego =2X PB Edytowane 11 Lutego 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Fajna rybka i na dodatek na własny wobler.Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Spoko, nie ma sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 (edytowane) Śliczny ten pięćdziesiątak, jak malowany.Gratulacje za nowy PB. Edytowane 11 Lutego 2013 przez Kokosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Ładny kropek Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Gratulacje @Lester, w tej rzece złowiłem swojego pierwszego potokowca w życiu i co roku planuje się tam pojawić ale jakoś nie wychodzi... Może w tym sezonie się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Rozpoznałeś miejscówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Tak mi się wydaje, dawno tam nie byłem Ale bez obawy, nie stanowię zagrożenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi