suhhar Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Prawdziwy dziki potokowiec, gratuluje pięknej ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artnemo Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 (edytowane) Wczoraj 2h biczowania wody bez jakiegokolwiek kontaktu.Miałem łowic tylko do 10 bo potem do pracy..Branie o 9.55 na własnego wobka poprowadzonego z nurtem nad wysoką burtą z dołkiem.Kilka młynków i ryba w podbieraku.Dość gruba ,ale w świetnej kondycji,nie mierzona.Po długości dolnika kija oceniam ja na 52-54cm..Szybka,beznadziejna zresztą fotka zrobiona telefonem i do wody..Do zobaczenia znowu.. Edytowane 12 Lutego 2013 przez artnemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Wczoraj 2h biczowania wody bez jakiegokolwiek kontaktu.Miałem łowic tylko do 10 bo potem do pracy..Branie o 9.55 na własnego wobka poprowadzonego z nurtem nad wysoką burtą z dołkiem.Kilka młynków i ryba w podbieraku.Dość gruba ,ale w świetnej kondycji,nie mierzona.Po długości dolnika kija oceniam ja na 52-54cm..Szybka fotka telefonem i do wody..Do zobaczenia znowu..Piękna ryba, ale zdjęcie robiłeś chyba tym czarnuchem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekchowaniec Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Piękne pstrągale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Prawdziwy dziki potokowiec, gratuluje pięknej ryby.No dziki, że hej Rzeka stworzona do naturalnego rozrodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Ależ tłusta śląska klucha piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 chyba sztucznie karmiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 chyba sztucznie karmiony Sztucznie na woblerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zala.mazury Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Witam, A czy któryś z kolegów biega może za kropkami nad Radunią i chce wyrazić swoją opinie o tej rzece bo słyszałem i czytałem różne?ja od tego sezonu zacząłem i mam całkiem miłe doświadczenia (tzn. że to totalne bezrybie to się nie zgodzę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Witam może tu coś znajdziesz http://www.fors.com.pl/49-wiesci-z-nad-wody/82598-co-z-radunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Dzisiejszy potokowiec 40+ z zachodniopomorskiej rzeki złowiony na woblerka ,to mój pierwszy w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Pierwszy i od razu 40+ Gratulacje Kolego ja na swojego czekalem sporoooo dluzej Edytowane 17 Lutego 2013 przez krakus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) Rozochocony ostatnimi pstragami lowionymi na szybkie woblery postanowilem pojsc za ciosem i doposazylem sie.Prosto z Dolnego Slaska zawitaly Spirity 7 i 9 cm i Soule. Spirit 9 na pstraga moze sie wydawac nieco "gruby" Okazuje sie ze katalonskie pstragi lubia takie tance.Pierwsze miejsce i pierwsza ryba. Najpierw wyszedl, stuknal. Nie zacial sie. 5 s technicznie dalem by wrocil na swoja mete. Poprawka. Siedzi.Rowno 40 cm . A wobler 9 cm. Ogolnie sporo sie dzialo tego dnia.Zwiekszenie rozmiaru przynet zaawocowalo wieksza iloscia bran ryb mniejszych niz ostatnio.Przypadek ?Pozdrawiam Guzu Edytowane 18 Lutego 2013 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Pieknie dajesz rade !!gratki za piekne ryby Daniel . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Świat na łbie staje jak pstrągi na boleniówki bierom. Pięknie masz, w tej Hiszpaniji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Pierwszy i od razu 40+ Gratulacje Kolego ja na swojego czekalem sporoooo dluzej Mój pierwszy mial 58 ,to dopiero ewenement .Pamietam ten dzien jak dziś i od razu wsiakłem w kropy bez pamieci.Prawie dziesiec lat czekałem żeby trafić wiekszego... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Świat na łbie staje jak pstrągi na boleniówki bierom. Pięknie masz, w tej Hiszpaniji Mogloby sie wydawac ze wszystko na odwrot to musi byc niechybnie inna polkula albo conajmniej inny kontynent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Świat na łbie staje jak pstrągi na boleniówki bierom. Pięknie masz, w tej Hiszpaniji E tam. Myśmy mieli wyniki na X-Rapy 10, Long Castingi 12 oraz Bombery Long A 9. Do tego Mepps Aglia Long 2 - kawał blachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Wow!Ale dowaliłeś Cieszę się, że się wabiki sprawdziły Jak rozmawialiśmy o tych woblerach, przekonany byłem, że to bardziej może pod wizytę w PL i szukanie bolków, a pstrągi(pamiętam łowione przez Ciebie na "przedziwne" mogłoby się wydawać przynęty) to tylko dodatek i może bardziej fanaberia. A tu widzę główne zastosowanie... Tak czy inaczej gratuluję ryb i kunsztu wędkarskiego- widać teraz, że nie ma wabika stricte boleniowego,pstrągowego, itd... Jest wobler o danej pracy dający się tak czy inaczej poprowadzić..A to wędkarz musi umieć zaadoptować go do warunków i aktywności ryb w łowisku, a także sposobu w jaki łowi... Szacun! PozdrówkaKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Kamil, Claudio, Bez przesady to dopiero pierwsze zwiadowcze rozpoznanie mozliwosci Spiritow i Souli w moich warunkach.Mam nadzieje, ze na slowa uznania i "szacun" jeszcze sie nadarzy okazja podczas prezentacji konkretnego "LORBASA" Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Kwestia czasu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Daniel gratuluję,przynęta wbrew pozorom bardzoooo uniwersalna i skutecznapotrafi być zaatakowana przez drapieżnika nawet po zaczepie, po zatrzymaniubardzo dużo możlilwości prowadzeniajak widać nawet ładne kropasy nie przepłyną obojetne obok spirita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 (edytowane) Niewiele zabrakło dziś do 50 ...Ryba bardzo silna w kondycji niczym z sierpnia ,fajnie dala popalić po braniu ze sporego dystansu . Wzięła na mały twister z głębokiej rynny . http://imageshack.us/a/img692/2484/dsc04288jo.jpg Edytowane 19 Lutego 2013 przez pawelG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Bardzo ładny pstrągal graty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 a węda jaka fajna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi