pawelG Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Wędka rewelacja .Masz Jersey u mnie za nią dozgonna wdzięczność ,a patyk u mnie dożywocie .Jak do tej pory zaliczyła największego na 56 i ostatnio przylowiłem szczuplego na 67 ,ale aż się prosi zaciąć kabana na powiedzmy 65...Może w tym roku będzie dane ,sezon dopiero się zaczyna.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Piekna rybka Pawle - Gratuluje i mam nadzieje ze niebawem zobacze 60+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Kurcze 60 + to już jest kolos na zachodnim pomorzu nie znajdzie raczej się taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ariel bez przesady... może na bezrzeczu nie... ale bliżej wioski z kominami tam mutacje bardziej powszechne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Piękne srebro z czerwonymi akcentami, brawo Pawle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes447 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Znajdzie się znajdzie i to nie jeden bo w zachodnipomorskich rzekach przyrastają znakomicie. Tyle tylko że nie mogą podrosną bo "gumofilce" nie pozwalają. Ryba piekna gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ariel bez przesady... może na bezrzeczu nie... ale bliżej wioski z kominami tam mutacje bardziej powszechne ..wypraszam sobie ...wraz z rzekomą mutacją salmonidów zmutowały rodziny kłusownicze w rejonie wiosek na T i J... przez co ich zapotrzebowanie na białko z czerwonego mięska wzrosło wprost proporcjonalnie do przyrostów ryb...aż wszystko wyżarli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Świat na łbie staje jak pstrągi na boleniówki bierom. Pięknie masz, w tej Hiszpaniji Oj Waldku , kwiskie pstruchy też na boleniówki bierom........pamiętam jak kilka lat wstecz na zlocie Grzechu @szpiegu na boleniówkę w tempie "boleniowym" ustrzelił fajnego 40-taka i jak pamiętam była to największa rybka tamtego zlotu,a zawodników było sporo bo był to tzw. złoty czas zlotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Grześka się nie liczy. On tylko tak łowi, więc zrozumiałe, że i pstrągi na boleniówki.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Nu... Szlag by te kropki. Druga wyprawa w tym roku, na pierwszej dwa króciutkie tęczaki, a dziś krótki tęczak i potok, oba ok. 25 cm.Za to potok śliczny, bo ze złotym brzuszkiem.A szlag z powodu tego, żę jakim prawem pstrąg grubo ponad 40 cm, byłby mój rekordzik, cholernik jeden obudził się z atakiem na wobka w momencie kiedy wyciągałem go z wody? Przewinal się pod powierzchnią i tyle go widziałem. Ale ja sie do niego jeszcze dobiore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 ......obudził się z atakiem na wobka w momencie kiedy wyciągałem go z wody? Przewinal się pod powierzchnią i tyle go widziałem.To akurat dość znane mi zachowanie. Obietnice składane sobie później również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi4477 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Witam w połowie kwietnia mam zamiar zorganizować towarzyski zlot pstrągowy[ Gwda i dopływy C&R] jeśli BYLI BY CHĘTNI ZAPRASZAM NA PW Pozdrawiam Fredi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Witam Weekend pstragowy dobiegl konca. Sobota przyniosla snieg do Barcelony (na pare godzin porannych). Cala Katalonia dostala sporo zimnego powietrza.W sobote ryby jakby zmrozilo. Wypracowanych kilka kontaktow i jeden 40tak "zrobil dzien".Dzis atak na nowe miejscowki... I w jednym zdaniu : gdybym wyjal wszystkie ryby jakie dzis mi wyszly do przynety lub wziely to bylby to moj ostatni dzien na pstragach.... a tak mam po co wrocic To bedzie DLUUUUUUUUUUGi tydzien w pracy Zamieszczam 2 fotki .Pozdrawiam p.s.Jesli kogos "szminka" razi..to niech nie patrzy. Ryba przypozowalado 1 zdjecia i odplynela kilkanascie sekund po tej fotce w doskonalejkondycji. Edytowane 25 Lutego 2013 przez Guzu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Widać, że Panowie odpuścili a brały Panie. Widocznie głodne są to i żrą. Fajne ryby. Gratulacje Guzu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Daniel daj Mi juz spokoj z tymi Twoimi pstruniami ,bo ja nie moge w domu wysiedziec a Ty takie piekne ryby pokazujesz.Graty ,graty i jeszcze raz GRATY . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 ok, daje spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Fajnie połowiłeś, fajna szminka i fajny fishinn.com 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Witaj Daniel.Tak własnie śledziłem dział wieści z nad wody i sobie myślałem.Wekend zbliża się do końca i tylko patrzyć jak pokarzą sie fotki z pstroniami vel Espania No i się nie zawiodłem Gratuluje fajnych ryb bo jak na nasze realia taka powtarzalność i takie wyniki to mega sukces Graty serdeczne Edytowane 24 Lutego 2013 przez Karol Krause 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roland79 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Oto dzisiejszy jeden z 2 "okazów" poniżej 40.Może nie tak okazały, ale za rok jak go złapię będzie dorównywał poprzednikom.Woblerek rapala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 taki oto efekt testów wobków Gajosika 45cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawids125 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Piękna rybka W tym roku mam nadzieję złapać swojego pierwszego kropka , może coś z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Uploaded with ImageShack.us 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Witam dorzucam fotkę z rybką która gościła już w tym roku na tym potalu nie co z innego ujęciaUploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soja Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 @Krisu23 - świetna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Tak jak Kamil napisał miałem to rybę dwa dni po nim z tego samego miejsca i na ta sama przynętę.Nie uczą się te kropy nic niestety ...Pewnie nie pożyje długo bo odcinek o bardzo dużej presji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi