tadekb Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Może i ja coś wstawię, po długiej przerwie. Nie miałem ostatnio czasu na wędkowanie. W końcu udało się wybrać nad wodę. Mój pierwszy pstrąg ( i mam nadzieje nie ostatni ) na tym forum. Jednocześnie mój nowy skromy PB. Fotki lux. Fajne ryby, fajna woda, micha szczerze ucieszona. O to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Pięknie ubarwione, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Pszemo,. gratki za rybę i fotki bardzo w klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Fajne pstrągi i fajna rzeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 (edytowane) Dziękuje wszystkim. Łowiska pstrągowe to moim zdaniem najbardziej klimatyczna sprawa. Piękne okolice, dzikie zwierzęta, praktycznie zero ludzi - cisza i spokój. A jak jeszcze łowi się ryby, to już jest poprostu nirvana.Szanujmy rzeki pstrągowe i ryby żeby nasze dzieci mogły to kiedyś przeżywać. Banan nie zchodzi z twarzy prze kolejne kilka dni. Edytowane 8 Marca 2013 przez Pszemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 ...praktycznie zero ludzi - cisza i spokój...Nie kłam, nie ma w naszym kraju takich łowisk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teoo Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Piękne pstrągulce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Śliczne kropki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Pszemo Czy te kropaski to w okolicach Wawy ?Jest tu kilka strumyków gdzie jeszcze powinny być.....chyba,że zawitałeś w inne okolice ? FH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Bliskie okolice ... w promieniu 400 km )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Bardzo aktywny weekend pstragowy.Mialem przyjemnosc goscic znakomitego Lowce pstragow. 2 dni wspolnego wedkowania.Bardzo duzo sie nauczylem. A moj Gosc nauczyl sie tez tego i owego w zwiazku z nowa woda i nowymi pstragami.Ponizej moja najwieksza ryba z soboty.Szczescie dopisalo i w niedziele jeszcze wieksza rybe zlapal moj Kolega.Ryba wziela przy sporych glazach jakie 80 -100 m pozniej tej mini kaskady widocznej ponziej.Podwyzszona nieco i tracona woda sprawila ze miejsce, zwykle dosc atrakcyjne, stalo sie "grube".Wziela na Salmo Teno podanego na wprost mnie. Kilka obrotow korbka... I TRACH A potem fotki Pozdrawiam Guzu Edytowane 11 Marca 2013 przez Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 uuuu piękny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Tak jak piszesz, GRUBO!Przywiozłem kilka Teno do Ire, zobaczymy czy też je będą skubać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 ciekawe są te wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Wobler ciekawy.Lotny. Fajna drobna praca. U mnie sie czesciej taka sprawdza lepiej niz mocno mieszajace wabiki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Stresa mam Pięknie łowisz Danielu. Masz kapitalne łowisko i jeszcze lepszy rybostan, do eksploracji. A drobna często lepsza niż agresywna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Niezłe kabany Pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Waldku, W zadnym wypadku nie jest moja intencja pokazywanie ryb, ktore moga wywolywac stres u kogokolwiek.A tym bardziej u Ciebie.I to bez taniej kokietrii pisze . Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Piekne ryby. A ja musze czekac do 25 na otwarcie sezonu... Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Stresa mam Pięknie łowisz Danielu. Masz kapitalne łowisko i jeszcze lepszy rybostan, do eksploracji. A drobna często lepsza niż agresywna Widzisz jaki ten Guzu niewychowaly?Nic młodzież litości nie ma nad starszymi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi520 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Gratulacje ładny kropas Ja też uważam sezon za rozpoczęty 56 cm na własnej roboty obrotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Daniel kapitalny pstrąg...świetnie zaprezentowany!Pozdrawiam i gratuluję oczywiście... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Guzu, piękna ryba i sceneria połowu. Szczerze gratuluję ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Gratulacje Daniel!Salmo Teno powiadasz Dużo drobniej od Minnow'a pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Gratulacje Daniel!Salmo Teno powiadasz Dużo drobniej od Minnow'a pracuje? Inaczej chodzi niz minnow. Szybciej i drobniej. Troche prawie migotliwie. Ale wciaz wyraznie. I jako plywajacy lepiej leci niz Minnow F. Ma korpus bardziej "konkretny". A za gratulacje dziekuje wszystkim Edytowane 12 Marca 2013 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi