tasiek321 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ja jestem fanem Salmo Minnow'a! 70% złowionych przeze mnie ryb łososiowatych padło właśnie na niego Ale Teno też kupie i potestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) Chciałem potwierdzić skuteczność Teno! Używałem po raz pierwszy w miniony weekend i sprawdził się! 57 cm, ale od razu chciałem powiedzieć, że złowiłem go tylko dzięki "wystawieniu ryby" przez najlepszego przewodnika wędkarskiego jakiego znam! Edytowane 12 Marca 2013 przez Efex 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 (edytowane) No to widze że Daniel ma rozpracowane miejscówki na maxa. Daniel już po Tobie - widze że choroba w czerwone kropki i Ciebie dosięgła Brawo przepiękne pstrągale Ps Coś mi się tak zdaje że chyba do Espani bedziemy latać na kropki a nie na sumy Edytowane 12 Marca 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ole! pstragi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cheli Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Piękna rybka i zajefajna okolica, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ale klocek 57 marzy mi się taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Ale klocek 57 marzy mi się taki.Często w Polsze na marzeniach się kończy. Właśnie reklamują zawody spinningowe na Nysie Kłodzkiej na "bitym pstrągu". Jatka odbędzie się 14.04. Organizuje klub "Potok" z Ziębic. Wymiar 30 cm. Poczęstunek dają i pucharki. Bardzo zapraszają wszystkich miłośników pstrągów. Powaga ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) Szlag by trafił taki "SPORT".Ale może to ostatnie zawody tego "klubu" na bitej rybie, wiele już na żywej się odbywa i coraz więcej. Świadomość bezsensu takich zawodów jest coraz większa. Edytowane 14 Marca 2013 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 W glowie mi sie nie miesci, ze w dzisiejszych czasach i realiach ktokolwiek organizuje i startuje w tego typu przedsiewzieciach. Efex ryba-smok, przepiekna, szczerze gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Nie mieści się bo trzeba pomyśleć co się tam odbędzie. Zrzucą się po parę stówek na basen tęczaka albo palii i... to dopiero będą zawody. a jak ryby będą brały... A przy okazji jeszcze wytłuką co głupsze potokowce, ktoś tam dostanie puchar i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 u mnie się już powoli budzą do życia, narazie odprowadzają przynęty , ale juz niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Cześć =) Mam na imię Tomek i jestem tu nowy...Dziś miałem chwilkę aby wyskoczyć i poustawiać nowe woblerki... Myślę sobie, jak już jestem nad wodą to szkoda było by nie wykonać paru rzutów na jakiejś miejscówce ... i oto drugi rzut na jeszcze "ciepłego" mojego "pstrążka" rybka około 40cm Edytowane 16 Marca 2013 przez Zanderix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) ryba piękna Edytowane 16 Marca 2013 przez Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabol Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Najpierw instrukcja obsługi aparatu Tomasz chyba muszę z Tobą nad wodą zawsze być bo inaczej nie będziesz miał normalnego zdjęcia z rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 No gratki Tomek, piękna rybcia i to na swój wabik. To cieszy podwójnie. A wobki już są sprzedane - masz to jak w banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Gratuluje ryb! Piękne kropasy! Panowie, wiecie może jak wygląda Bóbr w m. Sobota lub Marczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Wysoka woda idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 no to lipa z mojego niedzielnego wyjazdu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Na Kwisie powoli spada, w łozach już na pogodynce piszą że niska lada dzień trzeba się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guslik Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Piękne rybki Panowie lapiecie. Można tylko gratulowac. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Dzisiejszy na "kiełbika". Coś koło 40cm =). Było jeszcze kilka mniejszych...Rybka oczywiście w dobrej kondycji wróciła do wody. Edytowane 17 Marca 2013 przez Tomus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guslik Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Pięknie wybarwiony, jeszcze ten żółty brzuszek. Graty kolego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Tomek wymiatasz niemiłosiernie, zazdroszczę Ci wolnego czasu, oj bardzo zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 A gdzie śnieg ? U mnie rzeczywistość zogoła odmienna. Wstaję rano, za oknem śnieg, -5 na termometrze. Nad wodą pizga, że wędki nie można uzbroić - tak łapy zgrabiały, a potem co chwilę trzeba lód z przelotek wykruszać. I jeszcze nic nie złowiłem ... ale i tak było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roland79 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Kropek na kropka.lekko ponad 40 i dalej rośnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi