Skocz do zawartości

PSTRĄGI 2013

Sławek

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem potwierdzić skuteczność Teno! Używałem po raz pierwszy w miniony weekend i sprawdził się! 57 cm, ale od razu chciałem powiedzieć, że złowiłem go tylko dzięki "wystawieniu ryby" przez najlepszego przewodnika wędkarskiego jakiego znam!

ef57.JPG

Edytowane przez Efex
  • Like 1

:rolleyes: No to widze że Daniel ma rozpracowane miejscówki na maxa. ;)

Daniel już po Tobie :P  -  widze że choroba w czerwone kropki i Ciebie dosięgła :lol:

Brawo przepiękne pstrągale ;)

Ps Coś mi się tak zdaje że chyba do Espani bedziemy latać na kropki a nie na sumy B)

Edytowane przez Karol Krause

Ale klocek 57 marzy mi się taki.

Często w Polsze na marzeniach się kończy. Właśnie reklamują zawody spinningowe na Nysie Kłodzkiej na "bitym pstrągu".  :D Jatka odbędzie się 14.04. Organizuje klub "Potok" z Ziębic. Wymiar 30 cm.  Poczęstunek dają i pucharki. Bardzo zapraszają wszystkich miłośników pstrągów.  :) Powaga !

Nie mieści się bo trzeba pomyśleć co się tam odbędzie. Zrzucą się po parę stówek na basen tęczaka albo palii i... to dopiero będą zawody. a jak ryby będą brały... A przy okazji jeszcze wytłuką co głupsze potokowce, ktoś tam dostanie puchar i będzie git.

Cześć =) Mam na imię Tomek i jestem tu nowy...
Dziś miałem chwilkę aby wyskoczyć i poustawiać nowe woblerki... Myślę sobie, jak już jestem nad wodą to szkoda było by nie wykonać paru rzutów na jakiejś miejscówce :P... i oto drugi rzut na jeszcze "ciepłego" mojego "pstrążka" post-45671-0-20957200-1363419543_thumb.jpg rybka około 40cm

Edytowane przez Zanderix
  • Like 1

A gdzie śnieg ? 

U mnie rzeczywistość zogoła odmienna. Wstaję rano, za oknem śnieg, -5 na termometrze. Nad wodą pizga, że wędki nie można uzbroić - tak łapy zgrabiały, a potem co chwilę trzeba lód z przelotek wykruszać. I jeszcze nic nie złowiłem ... ale i tak było fajnie ;)