roland79 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 A to pierwszy kropek w tym roku, złapany i wypuszczony na początku stycznia.49cm (jak na razie rekord tego roku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Ładnie dajecie Panowie u nas od jutra sezon pstragowy is open!Wiec może przyszły weekend!Gratuluje i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 A to pierwszy kropek w tym roku, złapany i wypuszczony na początku stycznia.49cm (jak na razie rekord tego roku). Ale smoluch :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) górnik, czarniawy jak z kopalni a nie z wody Edytowane 17 Marca 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) U mnie pierwsza czesc sezonu dobiegla konca.Pstragowanie zakonczone.Sporo sie nauczylem, jak to zawsze na poczatku lapania nowego gatunku.Pare ryb udalo sie zlapac, pare namierzonych pozostalo niezlowionych.Zyciowego kropasa nie udalo sie upolowac. Moze pozna wiosna sie uda ?Ponizej kilka jeszcze fotek z zimowo - wczesnowiosennego katalonskiego pstragowania w moim wykonaniu.Poza kilkoma teczakami wszystkie ryby zlapane na woblery. Kilka teczakow na wahadelka badz wirowki.Najskuteczniejsze byly podluzne, uklejoksztaltne, woblery o drobnej szybkiej pracy. Kilka ryb wzielo na mocniej mieszajace - Executor czy Teno. Watek pstragowy oczywiscie bede sledzil, ale moje nastepne pstragowanie to pewnie w maju... Ale oczywiscie zycie zawsze moze przyniesc jakas niespodzianke Pozdrawiam Pstragarzy! Guzu Edytowane 18 Marca 2013 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Guzu piękna miejscówka i rybki, pozazdrościć! 3 fotka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) No miejscówka co jedna ładniejsza. Piękna i rybna woda, zazdroszczę ! Edytowane 18 Marca 2013 przez sol321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Dziekuje Panowie za mile komentarze. Wstawilem takie lekkie podsumowanie, nie po to by sie chwalic.Raczej licze na wymiane doswiadczen pstragarzy znad roznych wod. Rozmowe o przynetach, miejscowkach. Nie tylko pokazywanie fotek zlowionych ryb Edytowane 18 Marca 2013 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Każda kropla w tej rzece, którą śledzisz otwartymi oczami przybliża Cie do sukcesu,- pełnego sukcesu, nie tylko poprawienia życiowego rekordu ale do zrozumienia rytmu rzeki, jej kaprysów i życia które w niej tętni... Z czasem rekord staje się mniej ważny a to co piękne trwa i trwać będzie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Guzu nie wiem czemu ale jak widze takie klimaty to widze tylko muchówke Gratuluje ladnych pstroni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Guzu - nie osłabiaj mnie.. Życiówki nie udało się złowić? A ile poza potokiem 65 cm, masz ryb powyżej 55 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Fotka numer 3...brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek38l Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 to i ja wstawie kropka z pomorza 57cm 2,12kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Kropek ładny.Kolega nawet z wagą chodzi na ryby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 to i ja wstawie kropka z pomorza 57cm 2,12kg 1362315096031.jpgGratuluję połowu i witamy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) Czyżbyś złowił go koło mojego domu?A tak poważnie to łowne te twoje strugańce. A co do zasad to lepiej żeby mu brakło parę cm, niż miałby przytyć o 2 kg. Edytowane 22 Marca 2013 przez Jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Zawsze byłem ciekawy jak zważyć pstrąga. Może bardziej doświadczeni koledzy pomogą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Nie rób se jaj Krzysiek, wiesz na 100%, że tylko te co wyjeżdżają w reklamówkach można tak dokładnie zważyć,- no chyba, że chcesz żeby Ci potem ktoś odpisał że to wszystko to żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Kurczę Arku co tak szybko!!! Czekałem aż ktoś się skompromituje heheheheheh. To mnie właśnie martwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 No to sory, że pułapkę buciorami podeptałem... a może dobrze dla tych co by się mogli tylko skompromitować Albo mówiąc w kieleckim slangu ,- no weź stary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) hehe. Kolega dużo wie Po prostu sama długość ryby lepiej brzmi. i jest dla mnie wystarczająca. I dobrze obrazuje rozmiar rybsztajna. amen. Edytowane 23 Marca 2013 przez rózgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) Przez pewien czas mieszkałem przez ulice z Liroyem na Sadach.W tamtych czasach zaglądałem nad Czarna Staszowską telepiąc się PKS-em...Było wszystko, pstrągi, okonie i szczupaczki się też trafiały, było to 20 lat temu i szkoda, że teraz brzmi to jak wieści z formaliny PsŚwiat jest mały...No i mamy wspólnych znajomych... Edytowane 23 Marca 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Dobra Panowie i Panie - wracamy do tematu wątku Jakieś plany "kropkowane" macie na weckend ? Mnie dziś pokonał termometr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Raczej Arku lipa po całości U mnie rano -14 na termometrze Powoli staje się to męczące Może jutro uda sie choć na chwilke wpaść nad siurek byle tylko słońce przebiło się przez chmurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ja przed chwilą wróciłem. Tyle, że rzeka mi zamarzła... Tak jak Karol napisał, to powoli przestaje być śmieszne. Zawitaliśmy też nad Wisłę na rekonesans i biorąc pod uwagę to, ile jeszcze śniegu na brzegach leży, a ile wody w korycie już teraz jest - to słabo widzę 1 maja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi