duzers Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Witam! Jakie plany na dziś, któryś z Kolegów wybiera się na jakąś rzeczułkę za kropkami ? ja się zbieram choć nie wiem czy da się łowić w tym mrozie. Najwyżej pojadę na wycieczke ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Tak , tak wybieram się , właśnie przygotowałem świder. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 No to pogodowego armagedonu ciąg dalszy rano - 16 stopnia Pozostaje spacer w zimowej scenerii bo raczej rybki nie bedą chętne do wspólpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Jak pisałem wybrałem się na rybki, co prawda mroźno ale łowić się dało. Momentami żyłki jak i ręce zamarzały. Kra nie przeszkadzała tak bardzo. Gorzej z wynikami, jeden kropek pod wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Mrozu praktycznie nie było, słonko ładnie schowane, niestety kropki niegłodne były, a i chrupnie śniegiem też niezabardzo pomagało Ale cośmy popatrzyli na wodę to nasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Akumulatory trochę podładowane.Trzeba przeczekac tydzień w pracy i znowu pozwiedzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekj Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Mój trochę inny bo podlodowy przyłów przy okoniach 47-48 cmPrzynęta to jakaś blaszka na żyłce 0,16, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Z pod lodu to jazdę miałeś przednią z tym samczykiem. Gratuluje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Nosiło mnie od 3 tygodni, i w końcu się udało. Wiele minut skakania po kępach trawy, umierająca nadzieja że dam rade przedrzeć się przez to cholerne bagno, bagno zasysające wodery lepiej niż Sasha Grey, olbrzymi odyniec po zobaczeniu którego mało co nie dodałem sobie balastu w majty... A między tymi przyjemnosciami, perełka lśniąca srebrem, złotem i czerwienią. Cholernie ciesząca chwilę po fotce popłynał do swojego dołka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roland79 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Fajny Kropeczek... Mam nadzieję że jutro uda mi się pójść nad rzeczkę.... a może też przechytrze jakiegoś kropasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Gratuluje rybek =)!!!Jeden z kilku z dzisiejszej wyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 No Tomuś widzę, że te Twoje wobki rządzą na naszej rzece. Gratulacje za następne kropaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Dziś zwiedzałem nieznany mi kawałek rzeczki, oto dwa efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 No widzę, że tak jak mówiłem przed lasem coś mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macisgod Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Witam wszystkichDzisiaj zrobiłem otwarcie sezonu na na Sanie w okolicach Postołowa były dwa pstrągi, pierwszy nie nadawał się do zdjęcia raptem28 cm, drugi 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Piękne rybki Panowie. Czy takie mrozy nocne nie przeszkadzają kropkom w żerowaniu? Nie sa bardziej ospałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Moim zdaniem te mroźne noce napewno mają znaczenie, tzn. pstrągale są bardziej ospałe... Trzeba więcej czasu / rzutów poświęcać miejscom gdzie spodziewamy się pstrągala. I delikatniej / wolniej prezentować im wobka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Przymrozki nocą wpływają na plus nie na minus ,w dzień jest plus i śnieg topnieje woda często ma 0,2 st c i to powoduje ze sa ospałe lepiej jak mrozi bo woda ma wtedy około 2,5st w zależności od rzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roland79 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 WitamW dniu dzisiejszym udało mi się przechytrzyć 2 kropki.Jeden na zdjęciu nażarty masakrycznie ok 40- myślę że miał koło 1kg, a drugi 30 wyglądał jak ukleja.Na powrocie (po około 3h) większy kropas pilnował już swego kamienia.Mam nadzieję że za jakiś czas spotkam znowu koleżkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Gratki! Ładna klucha, co to za wobler ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roland79 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Rapalka 8 lub 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ja tam widzę Husky Jerka 8cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) Dzisiejszy Kropek na otwarciu przy lodowatym wietrze. Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez smasher 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 a tu takie moje podwodniackie z ostatniego pstragowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Fajnie ze połowiłeś David. Ja na razie tajniaczę, na salmon license zbieram i... czekam na ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi