Jack Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 I kolejny łowny wobek przetestowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 i do mnie sie dzis w koncu usmiechnelo szczescie ,rano jedna ladna rybka niemierzona ale na oko cos kolo 42-43 cm,wedka sawage gear parabelum 215 cm,0-7 gram,wobler wlasnej produkcji okolo 4 cm,w koncu cos sie zaczelo dziac wczoraj mialem 2 podobne ryby niestety byly gora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 (...) wczoraj mialem 2 podobne ryby niestety byly gora Czyli co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertd Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 spadly ,wczoraj bylem rownierz duzo bran ale same malenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roland79 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Oto prawie nocny połów.Branie około 21. Z "paszczy" pstrążka wystawała jeszcze żabka, ale i tak był nadal głodny.Dodatkowo zaatakowany przez wyderkę jakiś czas temu, mam nadzieje że jak strawi żabkę przytyje troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Super zdjęcie hahah Swietne wyniki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flpbl Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Chudawy taki, ale widać żołądek wypchany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roland79 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Żabka została zjedzona...- brzuszek pełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Wczorajszy krótki wypad na zachodniopomorską rzeczkę, mimo sporej zmiany pogody zaowocował jedną 40 i kilkoma spiętymi sztukami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek38l Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 dzisiejsze32cm i jedno wyjscie oraz odrobina przyrody NIE TYLKO PISAĆ ALE I CZYTAĆ http://jerkbait.pl/topic/3139-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flpbl Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ostanie miejsce, ostatni rzut... i 50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pięknie. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 flpbl piękny pstrąg ,a te kropy to sam mu mazakiem domalowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ostanie miejsce, ostatni rzut... i 50 cmto gdzie w zachodniopomorskim są takie ładne kropki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flpbl Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 to gdzie w zachodniopomorskim są takie ładne kropki?? Oprócz tego jednego to nie wiem gdzie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 faktycznie jak malowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ostanie miejsce, ostatni rzut... i 50 cm Piękna ryba.Dla reszty też gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ładny grubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Śliczna ryba.U mnie w okolicy takich wielkich, czerwonych krop nie miewają. Wczoraj gabarytowo podobne rybsko odprowadziło mi spokojnie dżiga pod samą szytówkę, zawrócił powolutku (niespłoszył się) i wrócił do swojego dołka ... ech ... Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez Kokosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flpbl Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Dwa dni temu byłem ponownie nad tym samą rzeczką, co poprzednio. Udało mi się złapać 40-staka, jednakże chcąc zrobić zdjęcie na tle wody wyślizgnął mi się i popłynął to z tych miłych dla mnie wiadomości, jednakże po drodze spotkałem wędkarza i opowiedział mi trochę o tej wodzie. Mówi, że teraz to jeszcze można coś złapać, ale później jak woda opada, to wydra robi swoje i resztę dokańczają elektrycy. A jak pstrąg idzie w góre na tarło, to już tam na niego okoliczni mieszkańcy czekają. Ile razy taki pstrąg, słusznych rozmiarów, musiał się wywinąć od wydry, mięsiarzy, wędkarzy? Ciężki los tych naszych pstrągów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Ależ ma kropy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Przepiekne te wasze rybki, ja w tym roku kropkow polapalem ale rozmiarowo bardzo cienko. Zyje jutrem mam nadzieje ze bedzie czym sie chwalic ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Hell yeah! Własnie wróciłem z rybek. Kropki zaczynają już stać w miejscach z szybszą wodą. Troche połowiłem, 7 sztuk, wszystkie okołowymiarowe, w tym 3 tęczaki. I tu co mnie ostro zdziwiło, tęczaki łupały z dużo większą energią w woba niż potoki! Jeden jak pieprznął to mi prawie kij z ręki wypadł bo akurat sie zagapiłem na sarnę. I niestety, na koniec zmarnowałem ładnego sporo ponad 40 cm, zmęczony przedzieraniem się przez rzekę, nie zaciąłem... Majtnął łbem dwa razy i pooooszedł...Wiosna pełną gęba nad wodą. Eh, pozytywnie.Na koniec, bonus. Jaka to by była wyprawa bez kąpieli błotnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 to udany dzionek miałeś hehe maskawanie a`la predator hhehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi