karolkrause Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Dobrze Krzysiek mówisz Szczegolnie ten uśmieszek z ostatnie fotki Daniel zazdroszcze Tobie aż do bólu i zarazem serdecznie gratuluje bo widać że dużo satysfakcji z tego wyniosłeś BRAWO i Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Dobrze Krzysiek mówisz Szczegolnie ten uśmieszek z ostatnie fotki Daniel zazdroszcze Tobie aż do bólu i zarazem serdecznie gratuluje bo widać że dużo satysfakcji z tego wyniosłeś BRAWO i Szacun Usmieszek Karolu powiadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Daniel daj już sopkuj .......U mnie woda powodziowa na rzeczkach pstrągowych a Ty tu człowiekowi podnosiś ciśnienie do bólu....... O takich rybkach w naszych realiach można pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Słusznych rozmiarów ma chapę. Nam takie łupały w przynęty rozmiarów trociowo-szczupakowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Słusznych rozmiarów ma chapę. Nam takie łupały w przynęty rozmiarów trociowo-szczupakowych. Woblerek 6 cm - taka uklejka drobno migoczaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Tu akurat (w sumie niewielki) Long A - 9cm Edytowane 26 Czerwca 2013 przez krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Alez ubarwienie ma ta ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Piękny był, tylko zdjęcie kiepskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Nie ma sprawiedliwości na tym świecie Ale już niedługo - zemszczę się Oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Łukasz, bo jak nie tam, to gdzie się mścić? Ale nie powiem, czuję dreszczyk niepokoju (jak zawsze, kiedy jadę "w ciemno" - czyli prawie zawsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Nie wiem czemu "mszczenie" Ci w glowie Krzysiek Pokazuje ryby by podzielic sie moja radoscia, a nie by wywolywac zemste Pozdrawiam i powodzenia na wyprawie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Brawo Daniel, piękne pstrągi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Będę się mścił na losie, bo mieszkam w mieszkam w mieście, z którego wszędzie mam daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wiesz Krzysiek, jest jeszcze Wielkie Jezioro Niedźwiedzie Fakt, ogrom wody daje podstawy do ów niepokoju, ale jeśli nie tam to jest też masa mniejszych kałuż, w ostateczności jakiegoś rzecznego kabanka się usidli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Obczajamy z Harrym blogi. Na rzekach ryby 5-6, a na otwartej wodzie 7-8kg nie należą do rzadkości. Ale czy z doskoku są do złowienia?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Obczajamy z Harrym blogi. Na rzekach ryby 5-6, a na otwartej wodzie 7-8kg nie należą do rzadkości. Ale czy z doskoku są do złowienia?... Kierunek Canada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Prawie Laponia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Obczajamy z Harrym blogi. Na rzekach ryby 5-6, a na otwartej wodzie 7-8kg nie należą do rzadkości. Ale czy z doskoku są do złowienia?...Shit, a ja na rzekę przewidziałem 12lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Ja zabieram prawie wszystko co mam, za wyjątkiem kijów sumowych i morskich - od 12 do 20+lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Prawie Laponia. Zatem powodzenia u Sw Mikolaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Thx, damy z siebie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Daniel gratuluję udanego wypadu , piękne fotki a ta woda w Pirenejach powala na kolana , masakra!Graty za kropasy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Piękne ryby łowisz Guzu! Szczere gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dziekuje Panowie za slowa uznania . Czasami rzeka obdarzy. Dzis "dogrywka". Przeciez to tak blisko. Mozna przed praca wyskoczyc Pobudka 3:30, potem 120 km. "A potem to juz z gorki"... https://www.youtube.com/watch?v=83wZoezqvdk 4 pstragi. 1 maly. 2 niewielkie (30-35). I ta samiczka z ponizszego zdjecia. 49 cm mierzaca. Wziela sobie na wobler Hunter, model Soul 6 w kolorze "strazak trociowy". Piana na grzbiecie ryby nie jest moja Pozdrawiam Guzu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Obczajamy z Harrym blogi. Na rzekach ryby 5-6, a na otwartej wodzie 7-8kg nie należą do rzadkości. Ale czy z doskoku są do złowienia?... Przy odrobinie szczescia i mocnym zestawie dlaczego nie. Ja po raz kolejny jade dokladnie w to samo miejsce, tam mam najwieksze szanse bo znam wode. Pamietasz gdy pokazywalem ci jak przemieszczaja sie ryby na lowisku? Ponad 100 metrow wody a ida tylko dwoma rynnami. Ja bym mimo wszystko szukal rzek gdzie ruszaja na tarlo, latwiej je zlowic, kazdego dnia trzeba byc nad woda od 10 do 2-3 w nocy a jak zaczyna siapic i chmury to juz obowiazkowo. Zawsze przy takiej pogodzie ryby sie ruszaly i widac je bylo nawet na jeziorze, takie potezne rypniecia, ciezko pomylic z czymkolwiek innym. I wezcie ze soba jankesy fluo 7.5 cm, nie bedziecie zalowac Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi