Harjer Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Owszem, chętnie. To tylko kwestia umówienia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Owszem, chętnie. To tylko kwestia umówienia się ok, odezwę sie na PRV Danek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Byłem przygotowany na brzanę, w bagażniku leżał drugi zestaw spinningowy do wyciągania "królowych" wód...Pochwal się Harjer z czym jedziesz na nyskie brzany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Pochwal się Harjer z czym jedziesz na nyskie brzany. A czym tu się chwalić!? Każdy kto "poluje" na brzanę wie, że bez mocnego zestawu tej "królowej rzek" nie wyciągniesz z dna, z pośród kamieni!, a lekki zestaw połamiesz! Lecz, jak tak bardzo "prowokujesz" mnie do odpowiedzi, (choć to nie ten dział i wątek, bo jest spec. strona poświęcona brzanie!) to z info. powiem Ci, że używam spinningu takiego, którym łowię szczupaki i sandacze - mocnego. Kijek m-ki KONGER World Champion Classic 300, c.w. 10-35g., plecionki 14 i mocnego kołowrotka Cormorana Black Mastera 3000.Używam do połowów brzany swoich woblerów tonących o dł. od 5 - 8 cm. . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomfish6 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 (edytowane) Witam !Pod koniec sezonu prawie że pstrągowego , bo to już ostatni wyjazd mój raczej na tą piękną rybę udało mi się skusić swój rekord , troszkę brakowało do 5 z przodu... Ryba złowiona na woblera FishB Edytowane 29 Lipca 2013 przez tomfish6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 (edytowane) GRATY Młody !!! ryba nie mierzona ale za to szybko wróciła pod swój konar, łowienie zakończyliśmy z niżej wskazanego powodu Edytowane 30 Lipca 2013 przez mlynek1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Super kropek Tomku - Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam wszystkich forumowiczów .Jest to mój pierwszy post więc postanowiłem wskoczyć troszkę na ostro ze zdjęciem mojego Kropka z zimnej wody jeziora Pingvetlir w Islandii.Kropek na oko miał 75 cm i około 6.5 / 7 kilo wagi . Złowiony na Blaszkę Pana Pawła Nadrowskiego . Dzięki i pozdrawiam.Łukasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Kaban! Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 ok -ale teraz skocz sie przywitac z wszystkimi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 @Talib jak bedziesz wracał do Polszy to przywieź troche Islandii do nas bo takich kropków u nas brakuje Gratsy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Dzięki chłopaki.Z tego co słyszę i czytam to na prawdę w Polsce ciężko z kropkami zwłaszcza powyżej 55 cm ale i takie się czasem zdarzają . Życzę każdemu takich kropek . '' Talib '' Łukasz '' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam na forum. Domyslam sie, ze to nie pierwsza twoja taka ryba. Probowales tez na muche, czy tylko spin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 @Talib pozamiatał wątek....Ależ locha, cos pięknego, Nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak tototo walczy Gratulacje najszczersze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ta akurat pierwsza . Standardowo kropki które łapię to między 35 cm / 55 cm . Choć tych dużych też tu nie brakuje . A na muchę próbuję od tego roku lecz to dla zabawy , jednak wole spining jest mi wygodniej . Pozdrawiam . Talib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 @Talib pozamiatał wątek....Ależ locha, cos pięknego, Nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak tototo walczy Gratulacje najszczersze !!! 10 minut zabawy .Za to mój znajomy ustanowił nowy rekord w zeszłym roku . Na muchę z przyponem 0.16 wyjął kropka ponad 8 kg. To jest wyczyn .Do dziś nie mogę z podziwu wyjść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Dał do pieca... niezależnie co to za potwór, wielkie graty!" z zimnej wody" a u mnie + 24 ....w wodzie :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Dał do pieca... niezależnie co to za potwór, wielkie graty!" z zimnej wody" a u mnie + 24 ....w wodzie :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 10 minut zabawy .Za to mój znajomy ustanowił nowy rekord w zeszłym roku . Na muchę z przyponem 0.16 wyjął kropka ponad 8 kg. To jest wyczyn .Do dziś nie mogę z podziwu wyjść .Tu nazwa KROPEK, nie licuje zupełnie z powagą ryb Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Tu nazwa KROPEK, nie licuje zupełnie z powagą ryb Piękne @ popper Ma pan racje . Moim zdaniem kropki gubią się podczas holu i zostaję srebrna Panterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Witam Forumowiczów po 45 dniowej nieobecności wracam do łowienia i rzeka daje mi piękną rybkę 46 cm C&R 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Piękne przywitanie z wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Fajny kropek ja byłem wczoraj przejazdem na kropkach i wieczorkiem branko takiego kolo 35cm ale łowiłem na plecionkę 0.10 no i niestety uciekł pod nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Witam Forumowiczów po 45 dniowej nieobecności wracam do łowienia i rzeka daje mi piękną rybkę 46 cm C&RŚliczna ryba.Ja wczoraj na około 5 godzin łowienia przy ciągle padającym dość silnym deszczu zaliczyłem dwa pstrążki,niestety nic okazałego.Miałem kontakt z większym pstrągiem,niestety po kilku wyjściach do woblerów w końcu zrezygnował i się schował.Ale do końca sierpnia jeszcze parę dni zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Jeden z ostatnich w tym sezonie, czyli wczorajsze 42 Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez michcio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi