K-Pon Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Piękna sztuka Michał Kiedyś muszę cię zmolestować na wypad za "Panem Kropkiem".Tyle lat w Krakowie a ja nadal unikam pstrągowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Michał, dawno nie widziałem tak uradowanej gęby. Gratuluję. No i nie kończ za wcześnie.Jeszcze parę dni zostało na te 50 z "plusem" Czyżby na muszkę? Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Dzięki Panowie.@Waldku, ja na razie tylko spinning, więc i tym razem było skutecznie Następny wyjazd w przyszłym tygodniu - jeśli wszystko się ułoży po mojej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 No Michcio wiedzę, że banan Ci wrócił na buzię po ostatnim niefarcie na Wiśle Pozdro i gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 No Michcio wiedzę, że banan Ci wrócił na buzię po ostatnim niefarcie na Wiśle Pozdro i gratulki!Dzięki, a to było tam gdzie Ci mówiłem. Warto podskoczy na parę godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 to dawaj kody gdzie, co i jak i rakieta nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmaku79 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam serdecznie Marcin z tej strony,na codzien mieszkam w Szkocji i tu wekuje glownie na malej rzece Eden w Fife oraz na Loch Frouchie w ok Aberfeldy,chcalem sie pochwalic moim nowym pb,cale 58 cm zlapane na wobka Slawka Mrozkiewicza9ma swoj watek na jerkbait:Woblery-SM)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6d403f1e898942d7.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/071752a4746021bf.html przy okazji mam dylemat czy to nie jest ferox jakis taki bez kolorowych kropek,jakby ktos mi potwierdzil to bylbym wdzieczny pozdrawiam goraco Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) Hy hy. Zachęcony Waszymi sukcesami, wybrałem się dziś, ot bez nastawienia, na rzeczkę.Fajnie idzie, dwa tęczaki przyjemne złowiłem, idę dalej.I nagle, spod samych nóg, wali piękne 42 cm cielska prosto w mojego wobka! Hy hy, skromniutki rekordzik życiowy potoka! Fajnie walczył, pięknie pruł z nurtem, swiece... Eh, było na co popatrzeć.Były większe... Nie wyjęte. Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez Kuballa44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Gratualcje Kuba i zycze Ci jeszcze w tym sezonie choc jednej 60-tki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dziś kolorowy cudak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Ładna kolorowa ta kropka - GRATY michcio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Bardzo ładny pstrąg!!!! Jego uroda polega dla mnie na tym iż prawdopodobnie nie jest został wyprodukowany tylko narodził się w tej rzece W takich rzeczkach C&R ma najgłębszy sens!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam,Gratuluje Pstragow! Edytowane 19 Maja 2014 przez Guzu 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Daniel piękny pstrąg.niemalże jak krawężnik -gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Daniel piękny pstrąg.niemalże jak krawężnik -gratuluję Tu nie ma troci. To zlewnia Morza Srodziemnego. Do tego kilka zapor w drodze do slonej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Piękna sceneria, piękna rzeka...a pstrąg... przepiękny!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ciekawe jest to że nie masz swojej słynnej czerwonej apaszki.......a już w innym wątku napisałem że w twoim przypadku zdaje się być to "wędkarskim przesądem zabobonem " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ciekawe jest to że nie masz swojej słynnej czerwonej apaszki.......a już w innym wątku napisałem że w twoim przypadku zdaje się być to "wędkarskim przesądem zabobonem " A przyznam sie, ze w drodze na lowisko przypomnialo mi sie ze jej nie wzialem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Co tu dużo mówić, przywaliłeś z grubej rury tym pstrągiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Kawał lochy Danielu! Kolejna już w tym roku. Szacun! PozdrówkaKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 To nie pstrąg, to iberyjski karp, tylko kropki dołożyli w Photoshopie Daniel, piękna ryba!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efex Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Oczywiście byłem sam... Może byś kiedyś kogoś zaprosił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Oczywiście byłem sam... Może byś kiedyś kogoś zaprosił? Moze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 A tam wcale nie taki duży..... Żartowałem gratuluję gadziny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Jeżeli wstawienie zdjęcia tej lochy miało wywołać u oglądającego uczucie zazdrości to w moim przypadku udało się to na 100% ! Gratulacje ! Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Erin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi