kardi Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ja bym raczej probowal go dorwac jak wyjdze z zajmowanego stanowiska, bardzo wczesny ranek, pozny wieczor. Nie bedzie tam stal caly czas. BujoSłusznie Bujo prawi-bądź tam o świcie!!!.Nie sądzę aby opuszczał stanowisko,ale pora dnia jest decydująca.Zaprawdę powiadam Ci-bądź tam o świcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekb Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam,Dokładam fotkę z kolejnym tęczakiem z rzeki Segre.Uderzył w silnym nurcie w mepps'a black furry czarny plus czerwone kropki z jednym bezzadziorowym hakiem.Niestety na tym odcinku rzeki coraz częściej wchodzą zandery,których nie powinno tam być. Być może w przyszłości będziemy tam łowić coraz mniej pstrągów,sandacze wchodzą w płytką górską rzekę jak szarańcza i pożerają wszystko co sie rusza. Taki jest efekt ingerowania ludzi w ekosystem.PozdrawiamKijek st.croix triumph,kręcioł twin power C3000SDH,żyłka varivas trout. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Bartek ładny kropek gratki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam Gratuluje pieknych ryb! Edytowane 19 Maja 2014 przez Guzu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Guzu szalejesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Daniel,- jak dostałem sms-a od Ciebie to właśnie oglądałem z Oscarem pląsające klenie i liczyłem jak zawsze leżące sandacze w swoich dołkach,- w rzeczce pod moimi oknami...Ale po cichu już się cieszyłem zobaczyć te fotki w wątku i teraz wytrzeszczając gały je oglądam Wielkie gratulacje za piękne ryby, piękne chwile w nie mniej pięknym otoczeniu!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Piękne pstrągi i sympatyczna relacja.Czy łowisz je też na muszkę? Rzeka wydaje się do tego bardzo dogodna.pozdrawiam i pozytywnie zazdroszczę bliskości takiego łowiska kardi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Jejku, jejku! - śliczne kropki! i jak widać wspaniała rzeka. Jaka szkoda, że w naszych wodach pstrągi nie mogą osiągnąć tak wspaniałych wymiarów. Oczywiście - nie wszędzie. Gdybyśmy wszyscy stosowali zasadę: "złów i wypuść" także moglibyśmy się tak cieszyć.Tylko zazdrościć takich połowów i tych wspaniałych wrażeń.PozdrawiamHarjer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 O w morde.....Wroc w koncu do kraju i przestan nas dolowac ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Dziękuję za gratulacjeDla mnie, poczatkujacego pstragarza, satysfakcja jest szczegolna. Znalazłem ten odcinek sam podczas poznawania rzeki metoda marszu Na tym odcinku złapałem pierwsze pstragi w życiu. Od początku wierzyłem w wyjątkowość tego fragmentu rzeki. Podroze na inne wody a szczególnie wyniki potwierdziły w moich oczach ocenę z pierwszej wizyty nad ta woda.Pozdrawiam Edytowane 19 Maja 2014 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 O w morde.....Wroc w koncu do kraju i przestan nas dolowac ;-)Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ten pierwszy pstrąg jest....niesamowity! Pozostałe tylko i aż śliczne Niesamowity dzień nad wodą! Pozazdrościć! PozdrówkaKamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Mój dzisiejszy (chyba ostatni w tym sezonie) wygląda jak narybek, przy tych klocach powyżej ... P.S.Guzu, gratuluje takich rybsk na końcu wędki i niezdrowo zazdraszam.Ja miałem swoje "5 minut" trzy lata temu. Najpierw potok 52 cm(poprawiona życiówka o 7 cm) i za 40 minut 62 cm (po tym zwinąłem sprzęt i posiedziałem sobie nad wodą i czekałem aż adrenalina puści ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Dziękuję Guzu, Ty sypiasz w ogóle? Dajesz czadu na maxa! Edytowane 1 Września 2013 przez maek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Guzu, Ty sypiasz w ogóle? Dajesz czadu na maxa!Prawdziwy wędkarz nie sypia,Prawdziwy wędkarz regeneruje siły w czasie wędkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Spie w nocy, a w dzien nie...Tak jak ci z tej piosenki , oczywiscie z pominieciem ostatniej zwrotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Po wczorajszym "poranku symfonicznym" apetyt byl na wiecej Poranek nie przyniosl NIC. Jakies tam odprowadzenia rybek "akwariowych". Miejscowki swiecily pustkami. Tylko brzana wziela i zjadla minnowa 7 niszczac przednia kotwice przy probie zatrzymania pierwszego odjazdu w kierunku zatopionych skal... Ale potem sie cos odblokowalo i troche sie dzialo.Jedna ryba godna .Kasownik spod wodospadu : Wzial w kipieli niemal przy wpadnieciu wobka do wody. Rowno 50 cm. Sprzet : St Croix SCV by Otterods, Daiwa HC 2500RH, plecionka stren 14 lb + przypon FC 0,285 mm Pozdrawiam Guzu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Daniel piękne ryby ładnie dajesz , chciałbym mieć tyle czasu na rybki co Ty . Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekb Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dzika rzeka daje piekne dzikie ryby ! Gratuluje pieknych zdobyczy ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Daniel piękne ryby ładnie dajesz , chciałbym mieć tyle czasu na rybki co Ty . Gratulacje! Ladnie to TY dajesz ...z tym czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ladnie to TY dajesz ...z tym czasem Oj tam. Szczegół To jednak Ty zdominowałeś wątek . Piękne, odpasione i silne lorbasy. GRATULUJĘ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dzieki Waldku Te pstragi to naprawde MOCNO wciagajace zajecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Hech. Wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Boże jak ja Tobie Daniel zazdraszczam tak rybnej wody Gratuluje też kapitalnych lorbasów z tak pięknej rzeczki Kropki to choroba nieuleczalna więc uważaj Daniel Edytowane 1 Września 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Boże jak ja Tobie Daniel zazdraszczam tak rybnej wody Gratuluje też kapitalnych lorbasów z tak pięknej rzeczki Kropki to choroba nieuleczalna więc uważaj Daniel Za późno na uważanie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi