karolkrause Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Za późno na uważanie...No to już po chłopie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trinited Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Jejku, jejku! - śliczne kropki! i jak widać wspaniała rzeka. Jaka szkoda, że w naszych wodach pstrągi nie mogą osiągnąć tak wspaniałych wymiarów. Oczywiście - nie wszędzie. Gdybyśmy wszyscy stosowali zasadę: "złów i wypuść" także moglibyśmy się tak cieszyć.Tylko zazdrościć takich połowów i tych wspaniałych wrażeń.PozdrawiamHarjer Zgadza się, kiedyś był artykuł w Wiadomościach Wędkarskich o tym jakie pstrągi łowiono w Polsce X lat temu, czarno-biale zdjęcia z kabanami po 65 cm i więcej. Polskie rzeki są niesamowicie żyzne, gdyby tylko wszyscy wypuszczali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0ntliner Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Zgadza się, kiedyś był artykuł w Wiadomościach Wędkarskich o tym jakie pstrągi łowiono w Polsce X lat temu, czarno-biale zdjęcia z kabanami po 65 cm i więcej. Polskie rzeki są niesamowicie żyzne, gdyby tylko wszyscy wypuszczali...I na fazę nie łapali,norek nie hodowali,robaków nie wrzucali i mentalność zmieniali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Po wczorajszym "poranku symfonicznym" apetyt byl na wiecej Poranek nie przyniosl NIC. Jakies tam odprowadzenia rybek "akwariowych". Miejscowki swiecily pustkami. Tylko brzana wziela i zjadla minnowa 7 niszczac przednia kotwice przy probie zatrzymania pierwszego odjazdu w kierunku zatopionych skal... Ale potem sie cos odblokowalo i troche sie dzialo.Jedna ryba godna .Kasownik spod wodospadu : Wzial w kipieli niemal przy wpadnieciu wobka do wody. Rowno 50 cm. Sprzet : St Croix SCV by Otterods, Daiwa HC 2500RH, plecionka stren 14 lb + przypon FC 0,285 mm Pozdrawiam GuzuTroche nie na temat... W jaki sposob stales sie posiadaczem wedziska od mattman... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Napisalem do niego. Ustalilem jaka chce wedke. Zbudowal mi ja a ja wyslalem po nia UPS Mam ja juz 4 lata i bardzo sobie chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Gratuluje i Pozdrawiam Edytowane 19 Maja 2014 przez Guzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 No to dałeś do pieca przez ten wekend Złowiłeś w trzy dni tyle pstrągów i to takich że przez cały sezon nikt nie wstawiał tylu fotek z takimi kropkami Mistrzostwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Uff... dobrze, że już Guzu obiecał koniec podchodów...Nie będę już zaglądał w ten wątek z lękiem, jakiego kropkowanego szczęścia zdjęcie wstawi ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Napisalem do niego. Ustalilem jaka chce wedke. Zbudowal mi ja a ja wyslalem po nia UPS Mam ja juz 4 lata i bardzo sobie chwale Nie widzialem wedek od mattman na tym forum jeszcze stad moje zdziwienie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Pozdrawiam i mam nadzieje, ze nie zanudzilem Guzu Zanudzaj ,zanudzaj Daniel , takimi rybami mozesz zanudzac ile chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Nie widzialem wedek od mattman na tym forum jeszcze stad moje zdziwienie.... Spoko, kto pyta nie bladzi Jedyna jaka mam, ktora nie wyszla spod reki @yglo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Sezon się skończył, więc w ramach podsumowania i ja pochwalę się największym w tym roku: Uploaded with ImageShack.us 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Widzę , ze Bieszczady juz odcięte od świata przez śnieg.... szybko w tym roku ... A tak na poważnie , piękna ryba.... cieszy podwójnie bo z naszych stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobex Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) Edytowane 2 Września 2013 przez Bobex 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Pogratulować , będzie chwila to i ja się pochwale swoimi kropkami pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 0:48 ...piękny! piękny! ale byk! MMMM MMMMMM ! ...Jest emocja Pogratulować wszystkim.Ja póki co to z wiosny kolejne szlify pstrągowe zdobywałem.No ale ja to póki co nawet 40 nie przebiłem. Więc wszytko przede mną . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 (edytowane) To i ja się pochwalę - równe 50 cm, największy w tym roku Edytowane 3 Września 2013 przez Zanderix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 Tlusciutki - Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarniok Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Znów trzeba czekać , a to sierpniowe ryby, 46 oraz 42---> 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Klimatyczne zdjecia. Gratuluje zdobyczy!PozdrawiamGuzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Piękne lamparciki Panowie, szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 ....może jeszcze ktoś wstawi jakieś ładne zdjęcie z górnej Wisły tam sezon chyba do 15 września Bo jak nie to tylko wątek Daniela będzie chyba że i u mnie podrosły i będą przekraczać 50-kę....Niestety na razie mała woda i nie ma po co jechać,- kłuć maluchy.... ale do 10 października pewnie jeszcze da się coś ładnego capnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Znów trzeba czekać , a to sierpniowe ryby, 46 oraz 42---> Śliczne pstrągi.Oj ciężko będzie czekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Guzu, ale petardy. Bardzo szerokie do tego. Graty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 To i ja się pochwalę - równe 50 cm, największy w tym roku IMG_6590a.jpg O jak dobrze cię widzieć Mariuszu. Kawał przednówkowego potoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi