Gość ffffffffffffffffffffffffff Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 (edytowane) Wiem,ale moje ryby i tak wolą Abu-owskie Toby.... gadziny,chyba wiedzą że ciężko je dostać Janusz czy ja z Tobą czasem na rybach nie byłem? coś mnie deja vu chwyta za kapotę... Edytowane 13 Stycznia 2013 przez luxis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Wiem,ale moje ryby i tak wolą Abu-owskie Toby.... gadziny,chyba wiedzą że ciężko je dostać Janusz czy ja z Tobą czasem na rybach nie byłem? coś mnie deja vu chwyta za kapotę... Wszystko możliwe, tylko gdzie i kiedy bo u mnie pamięć już nie ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ffffffffffffffffffffffffff Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 J.Płaczewo,chodziło że tak powiem o zakład....Mój przeciwnik miał dokładnie takie samo imie i nazwisko,też pochodził z StG i sporo czasu już go nie widuję.Wspomniałeś że tu ongiś z bambusem bez płoty skakałeś,dane pasują,więc pytam,bez urazy rzecz jasna,ciekawość mną kieruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Nie kojarzę takiego wydarzenia, wyprowadziłem się ze Starogardu w 1974 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Guzu, dobre rozpoczęcie sezonu, szkoda tego pierwszego...Potok to był, czy tęczak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Guzu, dobre rozpoczęcie sezonu, szkoda tego pierwszego...Potok to był, czy tęczak?Potok. Gebe potoka widzialem Rozpoczecie dobre, a moglo byc SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler1 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jeszcze nigdy sezonu pstragowego nie rozpoczynalem w miesiacach zimowych . Moj pierwszy wypad na pstragi jest zawsze po 15 kwietnia, wtedy juz ryby sa w bardzo dobrej kondycji i zlowic kropka to wtedy jest cala przyjemnosc.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Jeszcze nigdy sezonu pstragowego nie rozpoczynalem w miesiacach zimowych . Moj pierwszy wypad na pstragi jest zawsze po 15 kwietnia, wtedy juz ryby sa w bardzo dobrej kondycji i zlowic kropka to wtedy jest cala przyjemnosc.Pozdrawiam. Cala przyjemnosc roznie bywa mierzona Kazimierzu. Pozdrawiam i powodzenia na wiosennych pstragach Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Dziejszy na wobka 129Fenwick HMX do 1oz, Daiwa Caldia 2500, Dragon HM 80 @wobler129 - fotka do usunięcia! Na następny raz zgłoszę to moderatorom - litości, ten pstrąg ma nadwagę! Nie powinniśmy promować na forach takich złych wzorócw... PS. A tak serio, to gratuluję. Ładniutki! Edytowane 15 Stycznia 2013 przez arhuku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Dyskusję przeniosłem do oddzielnego wątku na forum Ogólnym - w tym rozmawiamy o kropkach anno domini 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 słusznie, zbyt wiele tu pochlebstwa nie wnoszącego nic rzeczowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Odkryłem niedawno taka rzeczkę w mojej okolicy. Wodą płynie tam cały rok i jest dobrze natleniona. Czy Waszym zdaniem jest szansa na przeżycie pstrąga w takiej wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Może i tak ale okazów się nie spodziewaj. Miałem podobną - same 15-40cm, chyba, że są tam jakieś doły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zawsze myślałem, że w takich "strumyczkach" zyją tylko cierniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 ..stan wody zawsze taki niski, czy tylko na tym odcinku...może za kilka km ciur zmieni charakter, na takich płytkich bystrzynkach byków się nie spodziewaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Byków to tam nie ma na pewno. Bardziej myślałem o dorybieniu tej wody na własną rękę. Nie ma jej w żadnym rejestrze więc chyba nie ma wyraźnego zakazu dotyczącego zarybień. Edytowane 16 Stycznia 2013 przez -PYTOON- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 ..a jak wygląda zimą - ścina ją w dno??... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0ntliner Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ciekawe rzeczka.Zwróć uwagę co pod kamieniami pływa.Co do miejsc dla pstrągów to zawsze można ją podtunningować,porobić zastawki itd.Wtedy nawet na takim ciurku metrowy dołek nie będzie rzadkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 ..a jak wygląda zimą - ścina ją w dno??... raczej nie ścina dna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Martwię się o jedno, że blisko są domostwa z nieszczelnymi szambami lub też są nawożone pola. Żaby na pewno są i jakieś owady pod kamieniami więc ryby będą miały co jeść :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Znacie przykłady takich skutecznych, samodzielnych zarybień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Szczere to ucieszyłbym się gdyby tam pływało 20 pstrągów na odcinku 1km których bym nawet nie łowił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Znacie przykłady takich skutecznych, samodzielnych zarybień? Znamyniestety sa i znane przypadki gdy odbiło się to sporą czkawką. Z róznych powodów.Mamy kilku specjalistów na forum i myślę, że najrozsądniej byłoby się zgłosić do nich, na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Pytoon napisz do mnie na pw to sobie pogadamy. Wiem, że ze Śląska jesteś. Może się coś wymyśli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Znacie przykłady takich skutecznych, samodzielnych zarybień? Ebro zarybione sumem . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi