Skocz do zawartości

PSTRĄGI 2013

Sławek

Rekomendowane odpowiedzi

<blockquote class='ipsBlockquote'data-author="szpiegu" data-cid="1202167" data-time="1358701397"><p>

pisze się oczywiście jak zaprosicie</p></blockquote>

...bez stałego składu nie ma spotkania, nawet przez myśl mi nie przeszło ze nie wpadniesz...

Daniel, zagratkuje się przez Ciebie - super lowisz!

Bystrzyca - rzeka spełnionych marzeń. Mnie interesuje coś więcej na temat tego zalewu w Zakrzówku. No i czy jest gdzieś w okolicy jakaś fajna agroturystyka ? Może ktoś coś podpowie ? Jadę na prawie cały marzec w lubelskie, wszelkie info mile widziane.

http://www.ww.media.pl/?page=PArticleViewer&nid=4885

Celem ostatniego sobotniego wypadu na rzekę były pstrągi , niestety albo i stety :) miałem okazję podbierać tylko jednego ale za to moja życiowa rybka w kropaski 58cm, pogoda była ładna ale rybki nie chciały za bardzo współpracować , było więcej zapaleńców ale nie widziałem by ktoś coś podbierał.

Wędka  Konger World Champion Dancer 2,70  3-14g + Spro Red Arc 10200, żyłka trabuco 0,20, przynęta czarno biały kogucik na 5g główce, którego później zerwałem w zaczepie :angry:

post-49700-0-24812300-1359491220_thumb.jpg

Edytowane przez manonegra13

Wreszcie wypad na ryby i pierwszy w tym sezonie kropek  :)

Jak widać najskuteczniejsze w tym sezonie będą żywozielone dżigi  ;)

Sprzęt: Zebco Hypercast 270 UL 2-15g, młyneczek "podlodowy" shimano sedona 1000ra, żyłka trabucco 0,18. Przynęta dżig na główce 2,5 g, (sierściuch własnej produkcji).

post-51233-0-55656800-1359645522_thumb.jpg

Witajcie,

A ja jeśli mogę, poproszę o informację czy mazowieckie cieki "górskie" tj. Rządza i Jeziorka się roztopiły i płyną czy też są skute lodzikiem? Bo tak się zastanawiam czy nie wybrać się tam na spacerek ale szkoda paliwa na sprawdzenie czy jest lód czy nie.

Dzięki za info.

Pozdrawiam,
Marcin

Witajcie,

A ja jeśli mogę, poproszę o informację czy mazowieckie cieki "górskie" tj. Rządza i Jeziorka się roztopiły i płyną czy też są skute lodzikiem? Bo tak się zastanawiam czy nie wybrać się tam na spacerek ale szkoda paliwa na sprawdzenie czy jest lód czy nie.

Dzięki za info.

Pozdrawiam,

Marcin

Nawet jesli sie roztopily to zawsze przy odrobinie szczescia na "lodzika" mozesz liczyc ;)

Pamietaj - licho nie spi! :)