nyny Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam,Cos przeoczylem, byla jaka informacja, bo nie mam wiadomosci starszych niz 14.10.2012.Nie wiem od kiedy tak jest bo dopiero teraz zauwazylem bo chcialem cos poszukac.Tak juz ma byc czy cos sie pokitralo? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Na rzie włączony ale kiedyś wyłączę - dam jednak przed tym znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Manniek66 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 A to nie jest przypadkiem data przeniesienia forum ? Stare wiadomości są też na http://www.oldjerkbait.pl/forum/index.php?t=login& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 w sumie u mnie podobnie mam tylko od pazdziernika :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Prywatnych wiadomości nie migrowałem ze starego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nyny Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Prywatnych wiadomości nie migrowałem ze starego forum.Dzieki za info. Mam nadzieje, ze link do starego bedzie dluugo aktywny, bo to mi wystarczy by sobie zerkac w razie potrzeby na starsze PW:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
nyny
Witam,
Cos przeoczylem, byla jaka informacja, bo nie mam wiadomosci starszych niz 14.10.2012.
Nie wiem od kiedy tak jest bo dopiero teraz zauwazylem bo chcialem cos poszukac.
Tak juz ma byc czy cos sie pokitralo?
pozdro
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi