darek3523 Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września (edytowane) Kupię woblery Salmo Perch 8, 12 i 14 cm w wersji F lub SR w kolorze RT - Red Tiger. Edytowane 14 Września przez darek3523 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haukii Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września A były w ogóle Perche w takim kolorze ? Nigdy takiego nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Moim zdaniem nie było, chyba że jakaś mocno limitowana seria. Ale ja też nigdy takich nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 14 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Nie jestem do końca pewny ale chyba kiedyś gdzieś widziałem takiego Percha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haukii Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Jeżeli mają być do łowienia a nie kolekcji , to farba fluo czerwień i można sobie takie zrobić . Akurat takie malowanie jest proste do odtworzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Valentino Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Nie było ani Perch czy Executor bywają ale przemalowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Executory 9 były w tym kolorze RT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Valentino Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Przemalowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Jedynie prototyp 12S był w kolorze czerwonym / brunatnym z cienkimi paskami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Perchy w RT oryginalnie nie było 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Kiedyś za dobrych czasów pojawiały się woblery w kolorach nie występujących normalnie w katalogu. Była taka opcja ile trzeba było sztuk zamówić, nie wiem. Może i były te które kolega szuka?? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 14 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września Piotr Piskorski o tym mówił ale żeby taki kolor wyszedł to nie były małe ilosci , więc by się pojawialy a takiego koloru po prostu nie było nigdy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 15 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września Takiego widziałeś? Model sprzed 2000 roku bo w 2000 miał inny ster. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 15 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września Takiego widziałeś? Model sprzed 2000 roku bo w 2000 miał inny ster.Tak widziałem tylko że z grubym krótkim sterem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 15 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września Raczej nie wyszedł Perch w kolorze GT zatem potrzebuję Salmo Perch w wielkościach i kolorach:12 Hot Perch sr, 8 Hot Perch f,12 Green Tiger f i sr,8 Green Tiger sr,12 Silver Blue f, 14 Silver Blue f,12 Holographic Perch f i sr, 14 Holographic Perch f,14 Holo Grey Shiner f, 12 Holo Grey Shiner f,14 Grey Silver f, 12 Grey Silver sr.Gdyby ktoś miał któryś z powyższych i chciałby sprzedać zapraszam na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 15 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września (edytowane) Raczej nie wyszedł Perch w kolorze GT zatem potrzebuję Salmo Perch w wielkościach i kolorach:12 Hot Perch sr, 8 Hot Perch f,12 Green Tiger f i sr,8 Green Tiger sr,12 Silver Blue f, 14 Silver Blue f,12 Holographic Perch f i sr, 14 Holographic Perch f,14 Holo Grey Shiner f, 12 Holo Grey Shiner f,14 Grey Silver f, 12 Grey Silver sr.Gdyby ktoś miał któryś z powyższych i chciałby sprzedać zapraszam na priv.Był 8cm ze sterem starego typu oraz nowsze z grubymi pofalowanymi paskami Edytowane 15 Września przez Kamil_Olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września A może chcesz FT? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 16 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września A może chcesz FT?Jaka wielkość ? 8 cm ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września A to jaki jest kolor? Na opakowaniu ma oznaczenie GT, ale po wpisaniu w Google frazy "Salmo perch gt", wyskakują troszkę inne wzory. Wysłane z mojego SM-A566B przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 17 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września A to jaki jest kolor? Na opakowaniu ma oznaczenie GT, ale po wpisaniu w Google frazy "Salmo perch gt", wyskakują troszkę inne wzory. Wysłane z mojego SM-A566B przy użyciu TapatalkaTo jest wersja GT czyli Green Tiger Jaka to wielkość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 17 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września Dzięki za rozwianie wątpliwości, bo mam inne przynęty w kolorze GT i te drugie mają jednak troszkę inny wzór. Rozmiar tego Perch-a to 12cm, a dokładny model to PH12F GT. Wysłane z mojego SM-A566B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haukii Opublikowano 17 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 12f jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Valentino Opublikowano 20 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września To jest pierwsza wersja Salmo Perch Green Tiger malowane były aerografem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan Valentino Opublikowano 20 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września Ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 21 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września Takiego widziałeś? Model sprzed 2000 roku bo w 2000 miał inny ster.________ A ten wobler to nie jest przypadkowo Salmo Butcher? Kształtu Perch nie ma na pewno. Kwestia jaka długość tego na fotce. Widząc jakie są wątpliwości chyba podrzucę dane katalogowe (wg Dragon) woblerow Salmo Perch. Były różne kolory (tzw. nowości) wiec ci którzy je kolekcjonują może będą mieli powód żeby takich poszukać. Kolor GT to Green Tiger czyli popularnie zwany Fire Tiger. Kolor FT (Fire Tiger) oznaczany w okoniach Salmo to kolor podobnie ubarwionego „okonia” tyle że grzbiet jest fluo orange, boki fluo żółte i czarne paski na grzbiecie.Modele FT (tego „czerwonego okonia”) były w ofercie Dragona tylko w roku 2004 w wielkości tylko 8cm. Z innych ciekawych (nietypowych) kolorów okoni były rocznikowo:- 2000r. GS (Grey Silver), PB ((Pearl Blue), CW (Crawdad), GMO (Gold Metallic Orange) i GT (Green Tiger). Większość wymienionych jedynie pływające i wielkości 8cm.- 2002r. dochodzi ciekawy „okoń” w kolorze SMPH (Silver Metallic Perch) tylko pływające 8cm z różnymi wersjami sterów,- 2004r. z nowych kolorow jest: RR (Real Roach), wspomniany w wątku FT i YD (Yellow Dace). Wielkości podobnie jak wyżej 8cm i stery jak wcześniej.- 2005r. nowość to kolor LRH (Luminescent Red Head) tylko tonący 12cm z metalowym sterem. Kolor LRH podobno świeci w ciemności po naświetleniu źródłem światła. A okoń 8cm ze sterem SDR (Super Deep Runner) dostaje kolor SBO (Silver Blue Orange). Gdyby zależało komuś na tych danych to może Admin wrzucić je do wątku o woblerach Salmo. Może komuś się przydadzą zanim znikną w chwilowym wątku „Kupię”. Pzdr. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi