skerim Opublikowano 15 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września CześćPrzewijało się na giełdzie ogłoszenie że starym turkiem daiwy za bodajże ok. 700 PLN z opcją zwrotu przy braku satysfakcji z zakupu - nie znalazłem go już - gdyby ktoś pamiętał kto sprzedawał ten kręciołek będę wdzięczny za info na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 15 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września Hej, jak dobrze kojarzę to kolega z nickiem czarny1 ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skerim Opublikowano 15 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września Dzięki śliczne - nie mylisz się raczej, bo to drugie wskazanie z tym samym formułowiczemTemat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 15 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września cześć!turek już nieaktualny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 16 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września Cześć, mam też Turka na zbyciu za 500 możemy zrobić na podobnej zasadzie, jeżeli chętny to odezwij się na prv.Na wszelkie pytania chętnie odpowiem telefoniczniePozdrawiamJarek507694215 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi