a231g Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam proszę o pomoc lub jakąś sugestie co do wyboru kołowrotku do spinningu kwota jaką mogę przeznaczyć to 1500 zł. Wielkość MIN 160m plecionki 0.23 który przetrwa kilka sezonów bardzo intensywnego spinningu, przynęty jakimi będę łowił to m.in ciężkie Jerki(60-80g), orka gumami + główka (25-35g) i koguty (20-30g). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Poczytaj forum to się dowiesz , nie wystarczy sie zarejstrować Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Krótko i zwięzło: jak ok. 1,5 kilozłotych, to możesz nabyć fest maszynę typu, "kanciasta" Daiwa wielkości 4000. Letko nie będzie ale spokojnie wytrzyma parę lat katorgi... Gdzieś tu na forum wisi turek-S 4000H, a na Allegro TD-X 4000HiA, one wytrzymają i marlina, i rekina.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 U @Mefista masz Daiwa Tournament S 3500i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ja bym poszukał Twin Powera 4000 FA - można upolować używkę za ~ 600zł, nówkę za ~ 800zł. Mocarny kołowrotek, da się jeszcze łowić z ręki (waga poniżej 400gram), a przy tym miły dla oka i kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam mam turka s 4000 ha , nowka!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a231g Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dziękuje za odpowiedzi, co do daiwy to mam lekki uraz związany z serwisem pogwarancyjnym. Chciałem wysłać swoją Daiwe TD-R4 3012 do serwisu przez sklep, w którym kupiłem ją ponieważ wyrobił mi się plastik od otwierania kabłonka od strony rolki przez co nie nawijała plecionki równo, okazało się że daiwa nie prowadzi serwisu pogwarancyjnego. Zastanawiam się nad jakimś Shimano typu Stradic(ten czerwono-czarny), Biomaster SW lub Twin Power moze nawet z tylnym hamulcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Biosteron sprzedaje TP4000F z zapasową szpulą, wisi chyba w dziale sprzedam.Warto się zainteresować, kręcioł jest w przyzwoitym stanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Voldemort dobrze radzi. Ćwiczę TP 4000 FA -kilka ładnych lat. Mechanicznie jest bardziej niż OK. Waga trochę przytłacza.(394 g) Ale za to fajnie wyważy kijek o którym mowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Penn Slammer ma raczej dobre recenzje jako kołowrotek do ciężkiej orki. Dużo kasy by Ci zostało, choć oczywiście, jeśli masz i chcesz przeznaczyć na młynek 1500 zł, to bez trudu znajdziesz coś w japończykach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozia82 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Poczytaj forum to się dowiesz , nie wystarczy sie zarejstrować Zgol se wąsa!!! kolega pyta inni odpowiadają a jakis strażnik teksasu głupio komentuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Oooo.... brawo na wejściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi