skalka Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) Wszystkiego najlepszego w nowym 2013 rDzięki Pawle za buty i skarpety. Sprzęt jak zawsze. PozdrawiamZdjęcia trochę pomieszane. Drugie zdjęcie płoć nie wiem jak przenieść do przyłowów. Edytowane 1 Stycznia 2013 przez skalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 W 2013 rybki nadal urodziwe. Piękny połów,zazdrość mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Piękne rybki,gratulować.....I jak tu z takim "kacem" w domu wysiedzieć pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Gratulacje @skalka, to już tradycja, że otwierasz tu sezon jaziowy. Jak widać, nie trzeba jechać na północ Polski żeby dobrze zacząć rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 No,- teraz jest wszystko w porządku, kto miał zacząć - zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 No to tylko pozazdrościć, pogratulować i pożyczyć więcej takich rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Na co wziął? Wobler, guma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Bardzo dziękuję za gratulacje udało się ale ceną (za rybę) było moczenie w lodowatej wodzie. Tak się pod jarałem przy podbieraniu, że zrobiłem krok za daleko. Dalej mogłem łowić tylko dzięki uprzejmości kolegi. Teraz mam 39 stopni gorączki i zamówioną na jutro wizytę u lekarza. Przynętą był twister. Jazie mają wolne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Podobno grypę trzeba wietrzyć. Przynętą tym razem był wobler ryby bardzo delikatnie biorą temp. wody to zaledwie 4,2 stopnia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 A niech stracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 ...ja nie mogę namierzyć ich u siebie.Chyba jakąś dupną grzałkę zainstaluje w miejscówce,może to je ściągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 (edytowane) Dziś było mrożnie i śniegowo. Piekny klimat do jazdy samochodem. A że zawsze mam sprzęt w samochodzie jak i odzież to mi wiadomo co strzeliło do głowy. Pora nietypowa jak i miejsce bo sam środek rzeki gdzie nigdy bym się takiego leniucha nie spodziewał. Branie mocne po którym nastąpiła seria młynków ... i młynków aż wreszcie spaśluch uspokoił się i dał prowadzić tam gdzie chciałem go podebrać. Batson 2,90 z rx6 do 21 gram po raz kolejny we współpracy z żyłką 0,12 spełnił pokładane w nim nadzieje. Ryba zacięta za przysłowiowa skórkę. Edytowane 12 Stycznia 2013 przez Forecast 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Piękny jaź!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Przepiękny złoty, zimowy jaź ! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 a mozna wiedziec na co sie połakomił ;p ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Coś wspaniałego Jakubie ... Gdy patrze za okno nie chce mi się nosa wystawiać za drzwi, a jak wejdę na forum i patrzę na Twoje relacje nie mogę w domu usiedzieć Fajnie że napisałeś o sprzęcie ... ja jakoś cały czas zachowawczo miotam na żyłce 16-18 , może spróbuję lżejszego zestawu. Zapewne tym Twoim groszkiem przy 12 będzie lepiej zarzucić. Już nie mogę się doczekać pierwszych testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Forecast,zazdroszczę Ci i oczywiście gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Szczere slowa uznania Forecast!Wielki kunszt pokazujesz. Pozdrawiam i gratuluje Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Aaaa weź sie tego nie zaliczamy, po pierwsze za duży a po drugie nie widać czapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Kuba, czapki z głów! Regularnie szalejesz z tymi zimowymi(i nie tylko) jaziorami! Brawo! PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Kuba, piękny Jaś. Fajnie widzieć Twoją uśmiechniętą facjatę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 (edytowane) Wspaniala Rybka:)i to jeszcze zimą... Edytowane 13 Stycznia 2013 przez marcelinho2204 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kuba gratuluję.Potrafisz poddenerwować,daj posiedzieć troszkę w domu i zacznij tak chociaż bez tego śniegu fotki wstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Piękny jazior tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dziś nad wodą pachniało jaziami pierwsze branie z płytkiej wody guma zostaje zjedzona na zejściu.Później jeszcze jedna rybka i na zakończenie spory jaź urywa mi chyba uszkodzoną żyłkę . Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi