skalka Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Dziś tem. wody trochę powyżej 1 stopnia. W takiej temperaturze większość ryb staje ale nie one. Dlatego uważam ten gatunek za tak wyjątkowy. Pierwsza ryba spada, drugą już udaje mi się wyholować.Są większe niż rok temu za rok będą już 50.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Skałka! Super połowy, gratuluję wytrwałości i fajnych wód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 (edytowane) Piękny Na co sie połakomił ?? Edytowane 16 Stycznia 2013 przez pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Przeważnie łowię na gumki te najmniejsze. Uważam je za dobrą przynętę stosując różną gramaturę główek dają wiele możliwości i są tanie. Woblery stosuję w miejscach gdzie wiem, że nie urwę to stwarza problem nawet natury psychicznej choć mam ich dużo to kocham każdy i tu jest problem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jak wszedłem na forum i zobaczyłem temat "Jazie 2013" to się mało herbatą nie zakrztusiłem... spodziewałem sie troci i pstrągów, ale jazie 1-go stycznia . hylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Dziś całkowita zmiana warunków wczoraj kilka stopni na plusie deszcz, a dzisiaj -5 i wiatr. Rybom to jednak nie przeszkadzało godzinka przed pracą i dało radę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Szacun Piękna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 O tej porze roku tak systematycznie łowić jazie tylko "Wy dwaj" potraficie.Gratuluję każdego skubnięcia.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Dziś całkowita zmiana warunków wczoraj kilka stopni na plusie deszcz, a dzisiaj -5 i wiatr. Rybom to jednak nie przeszkadzało godzinka przed pracą i dało radę.PozdrawiamSzacun za wytrwałość i silną wolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Dziś tak jak @skałka napisał fajnie nie było. Po ustawieniu wobków nie mogłem zrezygnować aby sprawdzić czy coś pływa na rewirze. Ciekawostką jest to że dwie godziny wcześniej przepływały tam 3 wydry. Idę rozmarzać. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 i znów jaja górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ty Alconite nawet wydry przechytrzysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Byłbym zapomniał fajny zimowy jaź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 tasiek, ja to bym go już nad Odrę nie zapraszał )))) gratulację Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 tasiek, ja to bym go już nad Odrę nie zapraszał )))) gratulację Kuba No jest ryzyko, że zostane przechytrzony jak te trzy wydry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 to na bank tu nie ma się co łudzić, że będziesz pierwszy na przelewie ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 No chyba, że zamówie sobie bolid motorowodny u Waldemara Marszałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 ..a mówiłem Ci bierz tego wietieroka przerobionego na gaz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Nadszedł czas na lutowe "pierwszy". Pogoda fatalna woda poszła do góry typowa pośniegówa.Pozdrawiam Edytowane 1 Lutego 2013 przez skalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Piękny jasio, taki pośniegowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Super kolorki! Bardzo ładny Jasio. Na co skubnął ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 gratulacje!!!fajna rybka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ładny Jaziorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macumania Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Super rybka! Na co się połakomił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Tradycyjnie guma bez gumy ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi