Forecast Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 @skałka dałbyś im w końcu odpocząć na tym wolniaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Daję i ograniczam się tylko do jednej ryby, ale w ten sposób ładuję baterie i łagodzę skutki stresów życia codziennego . Nikomu z nas ich nie brakuje, a dodatkowo w tym roku czterdziecha no i chyba kryzys wieku średniego . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Ja od mrozów nie byłem na rybach i też coś mnie łapie Walniesz 50-taka i kryzys przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 (edytowane) Małolaty o czym wy piszecie.Jaki kryzys wieku średniego.Fajny Jasio. Edytowane 2 Lutego 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 piękny zimowy Jaziolek.gratulacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek 1972 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Piękna ryba. Już czas jechać nad wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Nad wodę zawsze warto się wybrać. 50-taka u mnie jeszcze nie w tym roku, nie zanosi się co bym miał więcej czasu i wybrał się nad rzekę gdzie są. Tomy może i małolaty ale jak sobie przypomnę jak jeszcze 5 lat temu latałem na zawodach po 7 kilosów w woderach to mi się niedobrze robi. Czas jest dla wszystkich tak samo sprawiedliwy i tak samo płynie oby jak najwięcej go upływało jak jesteśmy na rybach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Dziś chwilę udało się wygospodarować woda ciągle podwyższona. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 (edytowane) Dzisiaj znów obsesja wygnała mnie nad wodę i udało się coś złowić. Sprzęt i przynęty jak zawsze. Pozdrawiam Edytowane 5 Lutego 2013 przez skalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 no nic tylko gratulować pasji i uporu...fajna rybka pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 7 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Poszukiwania 50-taka wciąż trwają raz bliżej, a raz dalej do celu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 @skalkafajne fotorybka - bardzo, bardzo .... - podziwiam kunszt i regularność - to lepsze oblicze specjalizacji GRATULUJĘ Zanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Piękne rybki , gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek 1972 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Czytam wszstko co koledzy napisali . Powiem tylko że pozazdrościć że można iść nad wodę połowić i odpoczać. Napewno u wielu z Nas tego wspaniałego czasu na pobyt nad woda jest zbyt malo. Ale jak sie czlowiek wyrwie to jest radosc życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Piersiówki wróciły do łask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 zazdraszczam szczerze... fajna rybka i ten "groszek".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 zazdraszczam szczerze... fajna rybka i ten "groszek".... To jest czerwona fasola @Forecast, @skalka GRATY fajnej i rzadkiej specjalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 To jest czerwona fasola no fakt..... ale mi bardziej chodziło o nazwę "produktu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 gratuluję fajnych łowisk z jaziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 no fakt..... ale mi bardziej chodziło o nazwę "produktu"... jasne... mały tuning strączkowy ze względu na kolor Apropos, chyba grocik był blisko ała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Jak mu się głupio zrobiło...najchętniej schowałby oczy w śniegtak dać się wkręcić w jakieś czerstwe ziarno grochu sprzęt-kijek rasta, żyłka 16-tka,wobek j.w. Pzdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Łowić jazie w śniegu to zboczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 I to bardzo ładne jazie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Łowić takim kijem to zboczenie zboczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Hehe zielony szerszeń rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi