iwedkuje Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 No piękne te Wasze jazie:) Gratuluję pięknych chwil spędzonych nad wodą. I ja dziś spędziłem dzień nad wodą. Kilkadziesiąt brań, kilkanaście ryb zapozowało do zdjęć. Dziś trafiłem w końcu na te "większe" na maj małej rzece. W sumie najwięcej było 30 cm jaźków. Ale usiadło też kilka takich do 40+. Sprawdziły się robione tej zimy smużaki. Jazie zbierały je tuż przy burcie na spokojnej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Witam, wczoraj i mi udało się otworzyć sezon I filmik, gdzie moja dziewczyna wypuszcza tego większego do wody ( wszystkie wróciły )http://www.youtube.com/watch?v=Fr6F7ks-XBc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morowy Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Witam. Gratulacje dla wszystkich łowiących. Prezentuję jaśka z wtorku. 43 cm złowiony w Widawie na 3 cm imitację uklejki własnej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) Gratulacje Panowie:) Bombowe jaziory. Widzę, że też mają u Was jeszcze wysypkę tarłową. Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez iwedkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) dzisiejszy,krótki spacerek i jego efekt... 50cm szczęścia... przynęta,jak widać... pzdr Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez krystiano1981r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Ładne jaziorki Panowie, gratuluję. Krystiano - pięćdziesiątak to już nieźle chlapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Piękny jazior,gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Krystian,wielkie gratulacje za regularne łowienie Dżonów Coraz większe te rybki. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Krystian graty tylko nie pozapinaj wszystkich zanim połowimy razem Sebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) dziękuję Panowie za dobre słowo... Sebastian,mam nadzieję,że trafimy takie na wspólnych łowach... Sławek dziękuję,ale do Twoich osiągnięć daleka jeszcze droga.... pzdr Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 dzisiejszy,krótki spacerek i jego efekt... 50cm szczęścia... przynęta,jak widać... pzdrNo widzę że wczorajsze sugestie na priv. nie poszły w las. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) 44 cm złotego szczęscia Edytowane 20 Kwietnia 2013 przez sobol18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No widzę że wczorajsze sugestie na priv. nie poszły w las. Gratulujędziękuję,starałem się wyłapać wszystkie cenne informacje... w pewnym stopniu się udało... jednak beż odpowiednio skonstruowanej i skutecznej przynęty nie wiele bym zdziałał... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ależ piękne te Wasze "złote" rybki. Szczere gratulacje z pięknych chwil nad wodą. I ja wczoraj połowiłem na moim małym kanale:) Głównie na agresty.Zauważyłem, że jazie z większych rzek są szersze i bardziej krępe. Na tej rzeczce gdzie łowię, jaśki są długie ale smuklejsze. Czym to może być spowodowane?Tu np taki 40-tak. Długi a wąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Kanał... Boże broń od meliorantów! Gratuluję ryb. PozdrawiamSalmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Testy Odrzańskich SDR 3 cm. Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez Forecast 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Forcast ale fotka to mnie zamurowała.Coś pięknego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 świetna fotka Jakub,,, kiedy spodziewasz się "wejścia" na rynek z SDR-ami...?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ja też dziś nie odpuszczalem mimo braku odpowiedniego kija który się robi Rybek wyjetych 4 w tym jeden kleń. Byłoby ich więcej ale 2 ładne sztuki spadły, kij za bardzo się nie nadawał do jazi...Przyneta prix 2.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 (edytowane) Kanał... Boże broń od meliorantów! Gratuluję ryb. PozdrawiamSalmoA jeszcze rok temu to była piękna, dzika rzeka. Dorwali się do wszystkich rzeczek u mnie w okolicy już. Obwarowany ten strumyk wałami na 3 metry w górę Przerost formy nad treścią, bo w około łąki i tereny zalewowe. Śpieszmy się łowić ryby, tak szybko meliorują rzeki. Gdyby nie ryby to pewnie tego kanału bym w ogóle nie odwiedzał. Edytowane 21 Kwietnia 2013 przez iwedkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Pozował fajnie oryginał jest lepszy tu zbyt przeostrzyłem jak na moje. SDR-y będą dopiero testowane. Dziś była wersja 3 cm i 5 gr. a robią się 6 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Dziś 5h łowienia i oto wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 @laserro ładny jazik ale strasznie ma jakoś zmasakrowane okolice ogona. Może to być po tarle czy wydra nie trafiła dobrze ? pozdrawiam Sebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 @Sebo0707 wydaje mi się właśnie, że to wydra. Obserwowałem tarło i jazie nie były "uszkodzone", natomiast po tarle znalazłem pięknego jazia w kawałkach, myślę, że to też sprawa wydry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 U mnie w rzece jazie to głupie ryby i biorą jak oszalałe na chleb i są masakrowane na tarliskach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi