zagi Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam Panie Piotrze to nie jazie sa głupie Tylko ludzie (pseudo wedkarze) którzy korzystaja z okazji i nie wyznaja zadnych wrtosci zeby je zostawic w spokoju bo sa na tarle i sie grupuja Czasami obserwuje takie stada i siedze tam z wedka z boku do wieczora zeby zaden psedo wedkarz nie wytargał tego co zostało z tego gatunku w rzece Na pytanie czy bierze robie szum jazie znikaja i odpowiadam nie nic sie nie dzieje czasami tylko podstepem mozna cos ocalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 faktycznie ludzie są straszni nie tylko u ciebie ryby mają takie problemy ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 W wielu regionach się trze i trzeba odpuścić, albo jak kolega @zagi pisze przyżandarmić. Wieśniaki wyposzczone po długiej zimie, tarłowym stadkom gotowi holokaust czynić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Pawełku wytarły sie ponad tydzien temu(przynajmniej u nas...) Fakt łowienia nie ułatwia to że rzeka zamieniła się w jezioro i trzeba się ich naszukać po polach,ale dzięki temu <<koledzy" w obuwiu filcowo-gumowym nie mogli holokaustu im poczynic jak w ubiegłym sezonie.... Taki tam,może nie sześćdziesiątak,ale piątka z przodu była napewno i czystej krwi Był też sporo większy ,odjechał na wyjącym hamulcu,a jak próbowałem go zatrzymać przed dzikimi gruszami na zalanej łące to niestety dwa groty w drucianym gamaku wyprostował...znów zapomnialem założyć mocniejszej kotwicy,bywa... kijek 3,9 m na blanku odleglościówki mikado ,kolowrotek zauber 400,zyłka 0,16 i wobek jaziowy 2,8cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Piekny jasiu Wobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Gratulacje Wojtek.Widzę kolejną dużą rybę która jest fotografowana wieczorem lub w pełnych ciemnościach.Czy duże ryby są teraz łatwiejsze do złowienia właśnie w tych porach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Gratulacje!!!! Świt czy zmierzch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Piękny, prawdziwy, czysto-krwisty jaziu.Gratuluję Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Gratulacje i to z owocowego sadu liczy się podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Dzięki Panowie,Arek przed świtem to ja mogę wstać dla troci/łososia lub głowacicy.... a tak generalnie to z rana wolę pospać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Gratulacje koledze WOBIPiekna rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 W wielu regionach się trze i trzeba odpuścić, albo jak kolega @zagi pisze przyżandarmić. Wieśniaki wyposzczone po długiej zimie, tarłowym stadkom gotowi holokaust czynić.Ja jestem ze wsi i wyposzczony po zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 eh Panowie, u mnie woda nadal wysoka.... co prawda widać od czasu do czasu wieczorem spławy jazi, ale ciężko się do nich dobrać przez ten stan wody. Ale z drugiej strony, może to i lepiej, nikt nie będzie im w tarle przeszkadzał bo wędkarzy na Baryczy jak na lekarstwo, teraz. Woda spadnie, PZW zrobi odłowy prądem i pozamiatane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Wobi, gratuluje piekny Jan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja jestem ze wsi i wyposzczony po zimie Miałem na myśli wszystkich tych co uważają że jaź jest smaczny . Choć określenie gównojady było by bardziej trafne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 dzisiejsza zmiana wody przyniosła efekt w postaci takich o to jazi.... :)41 i 43cm,przynęta niezmiennie ta sama.... pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morowy Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ładne rybki. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Piękne jaśki:) U mnie też dzisiaj dopisały, mimo że woda niska w rzece. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam14 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja to mogę tylko pogratulować i pozazdrościć fajnych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Krystian graty za Jaziki mam nadzieje że zdążymy jeszcze połowić razem.@Iwędkuje super foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Gratuluje pieknych Jazi! Mi wkoncu sie dzis udalo po tym jak spadly 2 grube klenie i jeden Jaz, ktory wyskoczyl z wody jak tresowany Delfin. Nie najwiekszy ale pierwszy z 4 z przodu w tym roku ;-) Sprzet: Kijek Illex ashura delivrance light rig versatile s 183 do 7gr Mlynek Mitchell mag pro extreme 500 Zyleczka 0,18 Wobek Illex Tiny Fry zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 gratuluję jazika i fajnej fotki... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Dziś jazie dopisały. Nowa rzeka i nowe ryby:) Biorą agresywnie. Pewnie do pojawienia się jętki majowej. Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez iwedkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jak wyleci jętka to najfajniejsze łowienie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 dzisiejsza przedwieczorna rybka... branie bardzo agresywne,ale jeszcze z "wolnej" wody.... przynęta,Pampuch od Tomy... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi