krystiano1981r Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 graty za fajną rybkę .... na pewno bardzo cieszy... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 I wsiąkłeś, coś mi się zdaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morowy Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Rybka z dzisiejszego wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pięknie jaśkami sypnęło Panowie.Gratuluję wszystkim !!! Mnie na razie się nie udaje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Mój pierwszy na muchę...Undre sądząc po mimice to już po Tobie.FLY jest super a na co zgarnął-mokraska czy już do suchara wyszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Pewnie przepadłem, ale czy to źle..? Zassał małego czarnego streamerka z dużymi ślipkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Nie no czemu źle.Bardzo dobrze.Ja jak Bolka trafiłem na muchę to mam korbę na tym punkcie a branie do teraz pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 U mnie jeszcze cisza z Jaśkami, za to bolki szaleją jak głupie ale znając życie 1maja będzie cichutkooooooooooooooooo jak makiem zasiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Tak Piotr będzie bo bolki już skłute bedą maxymalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Nareszcie coś z 5-tką z przodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Ładny Gratulacje ja jak zwykle też za jaziem łaziłem i jednego wyłaziłem, a raczej wyczekałem półtorej godziny w jednym miejscu. Potrafią uczyć cierpliwości i pokory. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaniak1 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Zacny grubasek Undre@ nic tylko pozazdrościć , u mnie cisza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Wczoraj Szczupaki i sandacze a dzis o swicie Jaski :-D Padlo moje PB z 53cm ;-) Do tego udalo mi sie nagrac filmik. zdr Filmik Robiony na szybko ;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 piękny Jazior... filmik super,także... gratulacje i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Piękny jaź, sceneria jak z bajki i filmik też super. Ale ten jasiek jest zmasakrowany, ciekawe czy to wydra tak go pokiereszowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Faktycznie,jazior jest piekny.Jak widać radzi sobie pomimo odniesionych ran Edytowane 2 Maja 2013 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekchowaniec Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Piękne jazie, piękne gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Wielkie dzieki za Gratulacje Panowie. Co do sceneri to nie widzicie calosci :-D Ten odcinek jest po renaturyzacji dlatego jako tako wyglada. Woda co splywa po kamieniach to wypust z oczyszczalni sciekow. Przyznam sie szczerze ze ta miejscowka to moje ulubione miejsce nad menem bo tam troche spokuju mam ale tylko jak jestem o swicie i poznym wieczorem. Za duzo ludzi sie tam kreci. 300m ponizej jest tez fajna miejscowka gdzie zawsze lapie swoje klenie ale tam to dopiero ruch, w lato rozpoczynam lowy juz kolo 4 rano bo niektorzy chyba spac nie moga. Teraz smigne na trening a wieczorkiem podjade pobrowac cos jeszcze wyjac. Moze uda sie znowu nakrecic jakis filmik. zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Super jaziulec i walczył jak pstrąg.rzeczka tez fajna,może za 20 lat w PL też zaczną renaturyzować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Dzisiejszy wiślany jazik 44cm, amator RH 12 Edytowane 2 Maja 2013 przez _ronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Strasznie pazerne te wiślane jazie Gratulacje dla łowców jazi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Jeszcze raz wielkie dzieki za Gratulacje! Wieczorna runda dala mi 3 rybki. Wielkoscia nie powalaly ale 2 z nich byly calkiem przyjemne ;-) Potem o 22 musialem ratowac woobka i rozebrany do gaci po ciemku wzialem kapiel hahha Dam jaskom spokuj do niedzieli Jutro Esoxy a w sobote kropy i klenie wiec moze pokaze sie w ktoryms z tych watkow zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Gugcio,piękne jaziory. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 (edytowane) wczorajsze,wieczorne z małej rzeczki cieszą bo pierwsze w tym roku. Edytowane 3 Maja 2013 przez macieqbw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Dziś też chwilę postałem ryby z jednego miejsca gdzieś mi się te duże zapodziały, a miały być z piątką z przodu Pozdrawiam jaziołapów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi