Gugcio Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Gugcio,piękne jaziory. Gratuluję!Wielkie dzieki Patryk. Dzis juz mnie zona nie puscila bo rano poplywalem po kaluzy 6godzin a jutro o 6:30 na Klenie i pstragi ;-) @macieqbw i @Skalka, Gratuluje Slicznych jazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Pozdrawiam jaziołapów Piękne jaziorki:) Aż mnie znowu ochota naszła na polowanie rzeczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laserro Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Gratulacje dla wszystkich, piękne jazie. Nam też coś się udało dzisiaj wyjąć Co raz trudniej je namierzyć, woda spadła. Złowilibyśmy pewnie więcej, ale Ci ****** niedzielni kajakarze :S Tylko jeden gość płynął po cichu po drugiej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzix Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 wczorajszy 44cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Piękne jaśki, też miałem zapolować przy majówce,ale lekki wypadek wyeliminował mnie ze spiningu na co najmniej tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawrad Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 WitamCałą majówke poświęciłem jaziom.Kilka sztuk w przedziale 35-40cm.Na zdjęciu dzisiejszy 44cmRzeka Warta,przynęta woblerek Flea 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Gratuluję wszystkim pięknych jaśków. Też dodam coś od siebie PozdrawiamŁukasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Dzisiejszy 43cm,przynęta groszek od Forecasta...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dzisiejsze dwa "jaśki"- 48 i 47.Przynęty: wobler formułowego kolegi Gajosika oraz smużak Wobiego. Żyłeczka 0,12- więc było ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Marcinie, dziękuję ! w końcu mam uśmiech na twarzy i wiem że nasza woda żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Moje dzisiejsze Wiślaki też były pokiereszowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Michał. Żyje, żyje.... jeszcze jeden powyżej 50 porwał cały zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 jutro atakuje z rańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Ja będę po 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Dzisiejszy 45cm z zawodów. Dał parę ładnych punktów I od razu uprzedzam uszczypliwości - ryba nie wylądowała w widocznej torbie, pływa dalej cała i zdrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ładny jazior,gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Gratki dla wszytskich. U mnie ciagle wachania wody i zmiany pogody nie pozwalaja nic polowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Jako że prawie połowa maja ,wczoraj pierwszy raz (w tym sezonie)spróbowałem połowić z powierzchni na imitacje owadów.Ryby już nieźle reagowały na serwowane wabiki i kilka jazi i kleni udało się sfotografować.Kabanów nie było, ale jak na otwarcie sezonu "żukowego" może być. . Sprzętowo to tak :Kij 4,20 zbudowany na blanku z odległościówki o parametrach nie znanychRyobi Zauber 4000Monofil 0,18Imitacje owadów 30 i 35mm-wyrób własny. Pozdrawiam Tomi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Zawsze marzyłem o pięknym starym wybarwionym jaziu dziadku. Dziś się to stało i to w dodatku na stojącej wodzie. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Piękny i od razu uwędzony. Edytowane 13 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Ile miał cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Gratki ładniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 śliczny bysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Około 6dych ma jak nie lepiej.Straszny kaban.Forecast gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Zawsze marzyłem o pięknym starym wybarwionym jaziu dziadku. Dziś się to stało i to w dodatku na stojącej wodzie. kurde Jakub,toż to prawdziwy "Jaziozaur"!!! :o szczerze gratuluję... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi