karolkrause Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) No Kubuś dałeś do pieca i to konkret Gratuluje piękności Takie jazisko że .......Matko boska gdzie takie piękności jeszcze sie uchowały Ps Jaziorek tak samo opalony jak koreczek na fore..... Dopsasował sie do kijaszka jak talala Edytowane 13 Maja 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Dzięki chłopaki. Ryby nie mierzyłem z radości zapomniałem po za tym bardziej mnie interesowało czy ma luba dobrze wszystko uwieczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Alconite piękniusi jaź i świetna reklama groszków Gratulacja! Edytowane 13 Maja 2013 przez tasiek321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Alconite piękniusi jaź i świetna reklama groszków Gratulacja!tych "maleństw" nie trzeba już chyba reklamować... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 tych "maleństw" nie trzeba już chyba reklamować... pzdrRacja. Schodzą na pniu Jak woda w Odrze troszkę opadnie będę testował ich większą wersje (3cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Racja. Schodzą na pniu Jak woda w Odrze troszkę opadnie będę testował ich większą wersje (3cm) daj znać o wynikach,bo mnie teraz dłuższa przerwa w łowieniu czeka ale sukcesy Kolegów zawsze cieszą na "obczyźnie"... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) daj znać o wynikach,bo mnie teraz dłuższa przerwa w łowieniu czeka ale sukcesy Kolegów zawsze cieszą na "obczyźnie"... pzdrnie omieszkam Tylko ta mega wysoka woda Edytowane 14 Maja 2013 przez tasiek321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Kuba gratulacje. Jaź o jakim chyba marzy każdy z nas. Mam zamiar w tym roku zapolować na takiego w Szwecji a ty tu krajana pokazałeś. Chylę czoła i kłaniam się nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Fajny ryb!! Chyba wiem w jakiej kałuży go złowiłeś) Tam powinien pływać jeszcze z jeden boleń i jakiś klenik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Kuba, piękny jaź. Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Kuba, jeśli dobrze kojarzę to ten dolnik w kijku miałeś dość długi... Gratuluję przepięknego czarnoskórego jazia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Swietny smoluch Kuba!!Upodobnił się ciut do woba...My na nasze musimy jeszcze poczekać...jakieś 1.5m wody za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Taki gliniany Kuba w poprzrdnim wcieleniu był na stówe reofilny, nawet podobny do jazia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Gratulacje Kuba, piękny jaź - marzenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Kuba graty jazior marzenie... Tomi jak kijek się spisuje przy żukowaniu ? Zaczynam żałować że nie pojechałem bo u nas żenada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 jaki jaz... przeciez to hybryda z napedem atomowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 jaki jaz... przeciez to hybryda ...z lynem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Zawsze marzyłem o pięknym starym wybarwionym jaziu dziadku. Dziś się to stało i to w dodatku na stojącej wodzie. Aj piękny, aż se go kurka zacytuję. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Żebyście zobaczyli kałuże z jakiej pochodzi ten jasio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ale basior Forecast, gratulacje, piękna ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Forecast wspaniała ryba. Szczerze zazdroszczę zdjęć z tak pięknie ubarwioną rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Kuba graty jazior marzenie... Tomi jak kijek się spisuje przy żukowaniu ? Zaczynam żałować że nie pojechałem bo u nas żenada... Kuba ,ja również nie omieszkam pogratulować niesamowitego jazia.Mam nadzieję że uda mi się zbliżyć w tym sezonie do ryb o takich gabarytach . WOBI, kijek przetestowany co prawda na średnich rybach ,ale działa bez zarzutu .Muszę tylko poćwiczyć trochę delikatniejsze zacinanie brań,bo kij w nowym ubraniu zyskał na czułości i szybkości ,a mocne zacięcie pierwszego "puknięcia" nie zawsze jest dobre w przypadku jazi i kleni.Sezon na powierzchniowe łowienie dopiero nabiera rozpędu i postaram się skonfrontować te specjalistyczne narzędzie z rybami o wyglądzie zbliżonym do ryby Forecasta. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Tomi mógłbyś zważyć ten kijek i podać wynik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Gratulacje Tomek ładne janki ,lepiej późno niż wcale...ja na razie tylko fotki ogladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekst Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Okazała ryba! szczególna barwa, mocarny wygląd, żadnych ubytków łusek, wygląda tak jakby nikt przed Tobą wcześniej jej nie dotknął, gratuluję Kuba.Czy nie uważasz, że jej zabarwienie to wynik egzystowania w określonym środowisku a nie oznaka starości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi