Tomy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ziomal super Jaś!Próbował ktoś może łowić ten gatunek na drop shot'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Drop shot nie jest dla prawdziwych spinningistów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Widać choroby cywilizacyjne dopadły i populację jaśków na twoim łowisku hi hi hi. Piękny Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Drop shot nie jest dla prawdziwych spinningistów eee bez przesady... co innego drops co innego trok... ten drugi to bym sie zgodzil... ale drops... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Sa wedkarze potem spiningisci potem prawdziwi spiningisci potem koledzy a na szczycie tej piramidy jestem JA Pieknie wysoka woda potrafi w glowach skotlowac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 (edytowane) Robię foremkę pod pijawki silikonowe no i tak spytałem.Trzeba to sprowadzić do dna i pobujać trochę w miejscu a tu potrzebne jest nieco ciężaru.Poczekamy zobaczymy jak będą efekty czy dalej będzie ta metoda nie spinningowa Moim zdaniem powinny w to prać jak w bęben. Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 WitamOdpowiadajac na twoje pytanie Tomy Próbował ktoś może łowić ten gatunek na drop shot'a?To nie jesli chodzi o metodeO pijawki to tak opad na standard główce jigJednak nie ta poraPuzna jesien udało sie pare sztuk nawet w grudniu styczen tez wporzo ale 2012r odkupiłem 42 goraczki rozpuszczanie przelotek paluchami i takie tam tak zmarzlem takie moje wnioski Ale modyfikuje dostepne pijawy a raczej twistery czarneNa standardowe tez wala w tych okresachPrubowałem kiedys namierzyc pijawki które sa w jakiejs zalewie w plastikowym pojemniku kształt jest Ok jednak wielkie robactwo w rzece takich nie uswiadczysz wiec odpusciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Na marginesie TomyJak uda ci sie wyrzezbic jakies konkret pijawy to jestem chetnyAle tylko czarne biore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Dyspensa na pierwsze tak naprawdę rybki w tym roku ,dzień smużaka :-) kilka kleni ale niewielkich ,niewielki jazik i taki o to już pokaźny :-) szczególnie w takim rowku:-) Kielo jak głeboko w tej "kałuży"? to jakies starorzecze? Gratuluję kluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Nie to mała dość bystra rzeczka z dołkami po 2m głębokości ,strasznie zarośnięta :-) są tam też klenie tych rozmiarów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałSt Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zdarzało mi się skutecznie łowić jazie i klenie na najmniejsze Maggoty od Dragna. Brania były na kamienistych przelewach na luźno turlaną po kamieniach gume na lekkiej 3g główce, zasysały je jak złoto. Dosyć zaczepliwe łowienie ale w momencie gdy przestawały reagować na woblery sprawdzało się często latem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Nie to mała dość bystra rzeczka z dołkami po 2m głębokości ,strasznie zarośnięta :-) są tam też klenie tych rozmiarów :-)Znam takie klimaty, z takiego strumyczka ryba to jest sztuka. Można go przyrównać do 70+ na Wiśle, podejść rybę na takim ciurku to niemal pełzanie między trawami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Nie to mała dość bystra rzeczka z dołkami po 2m głębokości ,strasznie zarośnięta :-) są tam też klenie tych rozmiarów :-)Piękna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Nie spodziewałem się, że mi będzie dane odświeżyć wątek Poranne 50 - nowy PB. Zassał czarną pokrywkę na środku wiślanej rafki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Piękny Jazior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 konkret. Gratuluje rekordowego okazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Nie bardzo rozumiem Co Ci zassał lecz nie mniej jednak gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Pokrywke znaczy się Pietrusa Przynajmniej ja tak to rozumiem woblery pietrus-Piotr Pokrywka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Haha @kubaS 1 rozwiał wątpliwość dokładnie Piotr Pokrywka czyli Pietrus, ja mówię "Pokrywka" jakoś bardziej mi się podoba niż "Pietrus" a mam nadzieję że twórca się nie obrazi że "po nazwisku kolor black tiger, rozmiar 2,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Więc obyło się bez kulinarnych czarów jeszcze raz gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 A już myslałem ze jaśki w polsce wygineły, ostatni post równo miesiac temu.. Piękny rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnik szuwarek Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 WitamOt taki wypadzik z kumplem na wiślane jaśki, skusiły się na smużaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Janko 43 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 no i pięknie... wreszcie moja "sztandarowa" rybka się pojawiła... gratulacje...do czego się "przytulił"...?pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) no i pięknie... wreszcie moja "sztandarowa" rybka się pojawiła... gratulacje...do czego się "przytulił"...?pzdrI moją również, w zeszłym tyg tez mi sie złowiły 3 rybki pow. 40 centymetrów, ale jakoś mi nie przyszło do głowy zeby fotki zrobićDzis bedac testować 4 nowe wobki siadło kilka maluchów pod 30cm i wyjątkowo jeden ponad 50, u mnie jak sie pełnia zaczeła tak jaziory( te wieksze) sie gdzieś zaszyły,a na wodzie nawet oczka sie nie uświadczy, wszystko wyjęte z głebiny Edytowane 22 Lipca 2013 przez Miro 85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi