krystiano1981r Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 I moją również, w zeszłym tyg tez mi sie złowiły 3 rybki pow. 40 centymetrów, ale jakoś mi nie przyszło do głowy zeby fotki zrobićDzis bedac testować 4 nowe wobki siadło kilka maluchów pod 30cm i wyjątkowo jeden ponad 50, u mnie jak sie pełnia zaczeła tak jaziory( te wieksze) sie gdzieś zaszyły,a na wodzie nawet oczka sie nie uświadczy, wszystko wyjęte z głebinyMiro super rybki połowiłeś,te już ponad 4 dyszki frajdę dają a z 5 z przodu to już w ogóle... dla mnie (i nie tylko jak widać) jaź to wdzięczna rybka z tą pełnią to u mnie jest podobnie...z tego też powodu cieszę się,że jak wrócę do kraju to będzie już po... graty za fajne jaśki...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Hejo,hejoTakich sobie trzech kolegów złapałem.Nie za duże ,ale nadzieja umiera ostatnia i czekam na te kabany.. Przynęta to woblerek własnej produkcji "okonek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Wakacyjny mrówkojadzik rybka ostatniego rzutu Pzdr. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 skonfiskować sprzęt natychmiast, człowiek w kompleksy wpada przez Kolegę Adama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Poranne 48cm,rybka wzięła w pierwszym rzucie na krótkim dyszlu tuż pod nogami,na srebrno-niebieskiego wobka 2,5cm haratanego po dnie i to by było tyle brań na dziś.. A najbardziej mnie cieszy to ze woda opadła w końcu do normalnego poziomu,i jaziory zaczynają sie pokazywać tu i ówdzie na swoich letnich miejscówkach,czas zmienić żyłkę 18 na 14stke,bo póki co bolki juz hasają gdzie indziej i smużaki na szczescie już ich nie interesują... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Mirek, jeszcze dwa dni dzielą mnie od wyprawy z Tobą na rybki. Kamerke wezme i będziesz miał kolejne do kolekcji Hehe,a może tym razem Ty będziesz robił za operatora Graty za rybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Mi tam jedno czy bede filmował/fotografował,czy tez pozował . Przyjezdzaj bo już mi samemu nudno, a tylko miejscowego kilera ostatnio spotykam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 hehe,może czyta to właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 hehe,może czyta to właśnie Ość jazia mu w tyłek doskonale wie co o nim myśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Wakacyjny mrówkojadzik rybka ostatniego rzutu201307233009.jpg Pzdr.PAMPUCH71 piękny jaziorek,gratulacje super rybek i umiejętności ich skutecznego łowienia... pzdr Poranne 48cm,rybka wzięła w pierwszym rzucie na krótkim dyszlu tuż pod nogami,na srebrno-niebieskiego wobka 2,5cm haratanego po dnie i to by było tyle brań na dziś.. A najbardziej mnie cieszy to ze woda opadła w końcu do normalnego poziomu,i jaziory zaczynają sie pokazywać tu i ówdzie na swoich letnich miejscówkach,czas zmienić żyłkę 18 na 14stke,bo póki co bolki juz hasają gdzie indziej i smużaki na szczescie już ich nie interesują... Miro 85 graty za jaśki i systematyczność w ich łowieniu... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lirycznynarkoman Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Wel, pokusił się na dorado alaske puszczoną na kilkadziesiąt metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 ..jeden z dzisiejszych, upalnych odrzańskich jasków...na fotce @tasiek 321 i jego jan na horneta 4cm dr...35 st w cieniu to stanowczo za dużo na szlajanie się po rzece... 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Super fotka, super rybka. Ja ruszam jutro z rańca na przelewy, woda opadła do poziomu w którym można już połazić w spodniobutach.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 oczy bronią się przed piekielnym słońcem@patu było mi powiedzieć, żebym sunglassy przyodział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 @patu piekny janek,rybka juz pewnie z piątką z przodu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 To taskowy podpięćdziesiątak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Pięknie ubarwiony jaź Patryku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Dzisiejszy Jasiek 53 cm. Osobista życiówka. Złapany na smużka forumowego kolegi @Bielika. pozdr. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Brawo oczywiscie ciesze sie nie mniej jak ty heehh jak zawsze zycze szybkiego pobicia rekordu i polamania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 piękna ryba... gdyby nie to,że "bardzo,bardzo" się cieszę z powrotu do domu to jutro już był bym nad wodą... :lol:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 ..jeden z dzisiejszych, upalnych odrzańskich jasków...na fotce @tasiek 321 i jego jan na horneta 4cm dr...35 st w cieniu to stanowczo za dużo na szlajanie się po rzece... Patu jak zwykle fota majstersztyk! Graty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Jasiek 42 cm na muchę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Tak na szybkiego upolowany jaź, bo pokazywałem synowi gdzie ma rzucać i jak prowadzić przynętę.Lubię raczej przeciążone wobki, bo łatwiej jest się dostać do tych dalej stojących, a główka rozwalona pod wodą na dobre 30 metrów. Wcześniej Chrabąszcz Majowy pływający i skuszone 2 kleniki, a później to samo, tylko że przeciążone i już można było dostać się do lepszej wody/przelewu.Pogoda zmieniła się, jest chłodniej, to i może w końcu zacznie się coś dziać nad wodą. Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez J A Z 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ładny jaziorek,graty.Ty chyba też jakąś muche złapałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Odpowiedź jest na FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi