Dagon Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ładny jaziorek,graty.Ty chyba też jakąś muche złapałes Byłeś blisko - pchłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Teraz już wiem,dzięki FB Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Już dawno złowienie jazia nie dało mi tyle satysfakcji myślałem, że na tym odcinku rzeki ich już nie ma (wydry większość ryb łowionych ma ślady). Tydzień temu zobaczyłem rybę jak powiedziałem Markowi to stwierdził "i co teraz będziesz polował na 40 cm rybkę" i polowałem . Gratulacje dla łowców. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) W tym roku podczas tygodniowych zabaw na pontoniku Odra obdarzyla kilkoma ladnymi jaziami z przelanych przemialow glowek.Bran oczywiscie bylo wielokrotnie wiecej (eh te spady)...Najlepiej sprawdzal sie 4 cm woblerek bardzo plytko chodzacy o wyraznej pracy (z grzechotka).Potrafil przyniesc takie rybki jak z obrazkow ponizej. Zestaw ten sam co przy kleniach i boleniach : SC V 12 lb, Daiwa 2500R + plecionka 10 lb lub 0,8PE. Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez Guzu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Guzu pisząc o tych wobach masz na mysli Strormy ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Guzu pisząc o tych wobach masz na mysli Strormy ode mnie? Ogolnie tego typu konstrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Daniel, wymęczyliście ten odcinek na maxa...nie zaglądnę tam z miesiąc.Tak serio, gratuluję świetnych wyników w tym nienajlepszym okresie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Daniel, wymęczyliście ten odcinek na maxa...nie zaglądnę tam z miesiąc.Tak serio, gratuluję świetnych wyników w tym nienajlepszym okresie... Nie bylo naszym celem tak przemeczyc Ci wody. Przepraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 ...oczywiscie to żarcik....wody pod dostatkiem, rybek też...zwiedziliscie kawał rzeki, nie wiem czy wy3małbym taki maraton...chyba starzeje się. Do następnego,najlepiej jesienią...bedzie gruubo i rapowo:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Rybek gratuluję a maratonu zazdroszczę, takie wymęczające, obfitujące w ryby i doborowe towarzystwo wypady wspomina się zawsze najdłużej.Oby w przyszłym sezonie i mnie dopadł zakwasowy wyjazd wędkarski, gdzie tylko woda, słońce i wygięta pod rybą wędka się liczą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Patryk, złowiliśmy sobie po jednym jaziu i do domu Jeden mój, drugi Guza! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Dzisiejszy 48 cm, z podkrakowskiej Wisły. Przynęta - wobler D.L. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Piekne Janki! Gratuluje wszystkim. Ja po pobiciu kleniowego PB skoczylem 300m w dol rzeki zobaczyc czy jaski grasuja, w 2 rzucie siadl taki rodzynek i potem niestety cisza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Gratulacje jakaś bardzo klimatyczna ta fotka normalnie chce się wleźć do środka . Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Dziekuje slicznie, moze jutro znowu je odwiedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Panie Janie niech pan wstanie.....ola Boga skad ty to wytarabaniles??Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witek nie widzisz że to jakiś stawy hodowlane ? Z tyłu budynek dziadka pilnującego widać Kuba gratki za pięknego jana ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Gruuuuuby aż miło pysk ma jak pirania ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Prosiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Kuba napisz lepiej na priva którym granulatem go tuczyłeś Graty,piękny PS.życzę Ci kolejnego spotkania z twoim kleniozaurem (za rok jak trochę podrośnie) . pozdr.W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 (edytowane) Ale tłuścioch Gratki Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez Pszemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Odrzański smoczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Gucio,przepiękna ryba i świetna fotka. Widać jej ogrom !!! Gratulacje !!! Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Kuba, po wpadnięciu nad Odrę, zaliczył już w pierwszym rzucie klenika, to dobrze wróżyło jego odrzańskiej wizycie. Z dnia na dzień coraz lepiej, aż trafiło się, że jest co wspominać, podwójnie wspominać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi