joker Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 A mi udało się dziś wygrać zawody na rzece Bzurze jaziem złowionym na bonitko 3.5cmDSC_0960.JPGPrzynęta prowadzona bardzo wolnym tempem przy dnie. To już kolejne zawody na Bzurze z pojedynczymi rybami. O co ho z tą rzeką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) Dziś się trafił nadgryziony ale to nie ja .Z zawodami tak już jest, że czasem wygrywają pojedyncze ryby. W moim Okręgu taką rzeką jest Wieprz czasem złowienie jeden ryby dawało pudło innym razem trzy jazie i boleń miejsce poza pierwszą dziesiątką. Ale Bzury nie znam może chodzi o coś innego. Pozdrawiam Edytowane 24 Października 2013 przez skalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 To już kolejne zawody na Bzurze z pojedynczymi rybami. O co ho z tą rzeką Robercie na zawodach miałem jeszcze klenia.Dziś wpadłem na dwie godzinki i jazie brały bardzo delikatnie jak dla mnie za delikatnie.Nie potrafię łowić tych cwaniaków jak tylko pukają.Ale jak zaczęło się ściemniać zaczęły brać klenie,złowiłem dwa a trzeci mi się spiął. W Bzurze o tej porze trzeba szukać głębszej wody i zgromadzonej drobnicy i można połowić spore ilości kleni i jazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Dziś się trafił nadgryziony ale to nie ja .Z zawodami tak już jest, że czasem wygrywają pojedyncze ryby. W moim Okręgu taką rzeką jest Wieprz czasem złowienie jeden ryby dawało pudło innym razem trzy jazie i boleń miejsce poza pierwszą dziesiątką. Ale Bzury nie znam może chodzi o coś innego. PozdrawiamSkałka Wieprz piękna rzeka,muszę kiedyś spróbować łowić jazie na paprochy,może to jest sposób jak w wobki tylko pukają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 A to dzisiejszy jazik 38 cm na 2.5cm bonitko czarne w złote paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 A Ty ,pomachałeś tym czarnuchem jednak.Jacek jak będziesz malował następną partyjkę to weż mi odmaluj parę sztuk tak w ten deseń tylko więcej zółtego.No i te goldy ,następnym razem pacyfikuję razem z Tobą ten odcinek rzeki ,ino żeby tych ludzkich kormoranów było tam mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 W sobotę nawet fajnie brały, niestety głównie małe okonki, klonki i jaziki ale wśród tej sieczki trafiało się czasami coś większego, najłowniejsze okazały się 2cm wobki w ciemnych barwach z dodatkami srebrnymi lub miedzianymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Gajosik, słyszałem, że byłeś na mojej rzeczce Mam tak blisko, a dopiero w tym roku na jesieni odkryłem. Aż się sama buzia cieszy bo od babci mam tam 8 kilosków. A tak poza tym to fajny jozin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) Rzeczka bardzo niepozorna, ale rybki pływają w niej piękne. Może się kiedyś razem wybierzemy tez mam niedaleko rodzinę. Podziękowania należą się Tomkowi "siatkarz" dzięki jego wskazówkom miałem przyjemność tam łowić. Edytowane 28 Października 2013 przez gajosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Jeszcze nie dałem za wygraną i dalej próbuje, w zeszłym tygodniu zapiąłem rybe na oko z 6tka z przodu,ale zeszła pod samymi nogami, wczoraj miałem jeszcze 2 brania, ale nic do zaciecia, za to miejscowy wytachał jaziora ponad 6 dych, dzień po mojej rybie, mam foto,ale nie nadaje sie do publikacji.. ze wzgledu na regulamin. Ryby zaczęły reagować na imitacje kiełza 1,5 cm, bardzo wolno prowadzonego przy samym dnie, jak pogoda sie utrzyma na takim poziomie to jeszcze jest szansa... na nowy PB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Witam , Prezentuje jazia 60 cm tzw renski jazior .na Wobka Janusza Widla . Pozdrawiam Zbigniew 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Ależ wielki ten jaś Mutant normalnie. Gratki Kolego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Nie czytałeś regulaminu?...musisz usunąć fotkę......ten kloc jest za duży na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Piękne prosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Jasio numer sześć robi niesamowite wrażenie!!! Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Mutanty i hybrydy łowie tylko ja,- jazie łowią inni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 No cóż takie życie . Piękna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Pozdrawiam Edytowane 4 Listopada 2013 przez skalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Dzieki , ja niestety lowie tylko jaziory i kleniory !! pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Ładny klocek gratuluje.Jak złowiony u nas to gratulacje razy dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 W Renie, jest napisane;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Sorki nie zauważyłem.I tak gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 @Mariano Nie jest napisane że w Renie, tylko że reński, a to czasem wiele zmienia tralalalala Sorki za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 To jest ryba z Renu a miejsce połowu jest dobrze mi znane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Naprawdę Arku nie widzisz różnic między tą rybą ,a Twoimi (równie pięknymi) ? Kształt/wielkość łusek,ogon,głowa,pysk? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi