Rheinangler Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Cóż mam powiedzieć,- stary już jestem to i wzrok mi szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 dzisiejszy 50 cm grubas złowiony na wobler od Janusza Widła. PB poprawione cieszy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubS Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Piękny złoty jazior! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 To już jest konkret !!!Piękna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Śliczniutki jak z obrazka , co to za patyk na foto bo jakiś dłuuuugi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Śliczniutki jak z obrazka , co to za patyk na foto bo jakiś dłuuuugi sie wydaje Konger Tango Champion 3m 1-10 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Konger Tango Champion 3m 1-10 g heh na foto wyglada jak jakaś modyfikowana odległościówka, przykuło to moją uwage bo co raz częsciej myśle nad takim patykiem 4,2m Jeszcze raz gratki za jaziora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 heh na foto wyglada jak jakaś modyfikowana odległościówka, przykuło to moją uwage bo co raz częsciej myśle nad takim patykiem 4,2m Jeszcze raz gratki za jaziora no akurat takie ujęcie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Piekny jesienny spaslaczek, Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 dzisiejszy 50 cm grubas złowiony na wobler od Janusza Widła. PB poprawione cieszy Piękny jasio! Graty nowego PB zwłaszcza że na wobka poniekąd mojego sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Gratuluję! A na,który model, można wiedzieć?a w zasadzie na które,bo jeszcze widzę jakis klocek drugiego kolegi z zagranicy Edytowane 9 Listopada 2013 przez jerzy6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Gratuluję! A na,który model, można wiedzieć?a w zasadzie na które,bo jeszcze widzę jakis klocek drugiego kolegi z zagranicy jaziowa pchełka 2,5 cm Edytowane 11 Listopada 2013 przez andego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Dzisiejszy wypadzik po pracy zaowocował jasiem 37cm,mam jakiegoś pecha nie mogę przekroczyć 40cm.Oczywiście przynęta BONITO kleń 2.5cm w kolorze płotki prowadzony w wolnym tempie po łuku w poprzek rzeki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 (edytowane) Dzisiejszy wypadzik po pracy zaowocował jasiem 37cm,mam jakiegoś pecha nie mogę przekroczyć 40cm.Oczywiście przynęta BONITO kleń 2.5cm w kolorze płotki prowadzony w wolnym tempie po łuku w poprzek rzeki.DSC_0959.JPGwidze kolejny lowny model gratki Jacku Edytowane 12 Listopada 2013 przez bielik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Bzurny jazik na okonia 4cm w kolorze płotki z pomarańczowym brzuszkiem.Prowadzony w poprzek rzeki przy dnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Miał być bolo 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Miał być bolo zaczęło się gratuluję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mielony Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 piękne rybki gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 piekny, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Piękna ryba jak zawsze i piękna rzeka, jest moc! Kuba podpowiedziałbyś koledze gdzie tu złowić jasia w okolicy, nikt praktycznie nie łowi, sporadycznie ktoś coś trafi na przynęty naturalne. Nigdy w życiu Jazia nie złowiłem na spinning Edytowane 21 Listopada 2013 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Hehe bylo tyle nie pić na Czarnej Hańczy gdy Ci tłumaczyłem gdzie sa na Łynie Na pw dam Ci namiar powinny tam być ostatnio mrugały do mnie na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 no i o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) A to wczorajsza rybka,rybek było za całą jesień,niestety większość do 30cm.Mieliśmy z kolegą po jednej dużej rybie ale niestety spadły.Ilość brań zapowiada jakiś armagedon pogodowy może -10 za kilka dni..i najciekawsze to ryby brały na wodzie jednego metra.No nie muszę wspominać że brały na boniciaki.No ale na takiej głębokości to stosuję czterocentymetrowego okonka z małym sterem i pracą do jednego metra. Edytowane 25 Listopada 2013 przez wobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dostałem wczoraj na testy uklejke 4cm od kolegi Mirka @ Miro 85, i oto efekt w postaci jazia 54cm Jutro na testy dostane 7ki i 10ki, może bolo się skusi 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 fajny, gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi