spinnerman Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Super Kaban Graty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Gratulacje 55 to już gigant, ja też dziś miałem przygodę z jaziami złowiłem rybkę z którą chyba się już wcześniej poznałem rozmiarowo chyba taka sama i znak szczególny płetwa ogonowa podobnie uszkodzona.Zdjęcie z 1 maja i z dzisiajmiejsce pobytu też się zgadza.Pozdrawiam Głupi jaź...niczego się nie nauczył heheh . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Wieczorne jaziowanie moge zaliczyć do udanych Nad wodą byłem od 18, od razu pogoniłem na jaziową prostke, i tam próbowałem swoich sił, niestety ryby bardzo chimeryczne, kilka trąceń, ze 2 potezne bomby,ale nic co by szło pocholowac wiecej niż 2 metry... Troche mi zajelo dopasowanie prowadzenia wobka do ryb, i taki na koniec tego efekt równe 52cm, od wczorajszego sporo chudszy,ale za to bardziej waleczny.Wziął niebiesko-srebrnego Eyes'a w czarne paski z brokatem w poł wody,bardzo wolno prowadzonegoC&R Świetna ryba Miro,gratulacje... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) Miro zrobiłem Pampucha głębiej schodzącego i jutro chyba tam podskoczę.Myślę że razem w tym roku pojeździmy.Kurde jednego wobka mam.Spróbuje zrobić formę na szybko pod mikro wobki. Edytowane 26 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 WitamŁadne JAZIORKIGratulacje PanowieByłem w sobote na wisle ponizej goczałkowic jakis debil wycioł drewa w najciekawszych miejscówkach nad samą rzekąMoze ktos z forumowiczów wie co sie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Wszyscy sie chwaląTo i ja sie pochwaleMiejsce połowu wisla oswiecim .Tereny kolegi Sol 321.Mysle ze sie nie obrazi .Ryba pływa dalej wedle swietej zasady C&RCo prawda tydzien temu był połówGłowka jig 1,5gr + predator kijem sie nie pochwale bo potwór od Daiwa Edytowane 28 Maja 2013 przez zagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Piszcie dalej że Oświęcim to się od gliździarzy nie opędzicie a las gruntówek i puste wory po zamule umili wam łowienie.Tu też zaglądają koneserzy mięsa mulaków.Jak była Wisła zasyfiona to spoko bo szybko ślepli po tych rybach.Zagi Jaś zarąbisty.Graty. Edytowane 27 Maja 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Tomy już jedna miejscówka spalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Dzieki TomyNie wiem czy nie doczytałem ale pisze w regulaminie chyba pisze zeby podac miejsce połowuNie podaje przeciez namiaru GPS jak moze niektorzy by chcieliI nie mam zamiaru odpisywac na priwata gdzie .Bo tak tez sie zdarza wiec wyprzedzem takie zadawanie pytan na priwatIm wiecej osób bedzie wyznajacych c&r odwiedzac miejsca tym mniej miejsca dla glizdziarzy jak napisałesNie wystarcze sam jeden zeby z tym tym walczyc i w pojedynke swiata nie zmienie nie uwazasz ???Moze nie musze pisac o miejscowosci jak tak to wysyłaj maila na priwat jestem w stanie sie ukorzyc i zakumac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Tomy już jedna miejscówka spalona Witaj TomkuA dlaczego tak uważasz że ta miejscówka jest spalona?Podobno wczoraj miałeś tam coś ciekawego na kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Tomy już jedna miejscówka spalona Dla mnie nie, obiło mi sie o uszy ze już połowiłeś na moim miejscu..Jaski beda tam jeszcze max ze 2 tygodnie i zejda w dol rzeki,a ich miejsce zajmą leszcze, bo wczoraj już jednego przyłowiłem, a i grunciarze tez sie zwiedzieli to i już pierwsze gruntówki wczoraj stały Niestety co rok to samo duze jany schodza z tarła w dół rzeki,i za kazdym razem zatrzymują sie na jakiś czas przed każdym przelewem i poprostu trzeba ruszyć 4 litery i ich poszukać.... Z mojej strony bedą już tylko fotki w trawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 To nie o tą miejscówkę Tomkowi chodzi tylko tą co Zagi strzelił Jaśki.Dajcie już spokój.Po prostu piszcie Wisła i tyle i wykasować miejsce zamieszkania z profilu żeby nie było widać.Jeszcze lepiej że złowiony w rzece i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 I jeszcze linie papilarne z palców pościerać, żeby nie było wiadomo kto rybę złowił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) Witaj TomkuA dlaczego tak uważasz że ta miejscówka jest spalona?Podobno wczoraj miałeś tam coś ciekawego na kiju.To nie ta miejscówka,mieliśmy taką jedną z Tomym eeehhh.Miałem wczoraj na kiju jana przez naprawdę duże J. Wypiął się przy podbieraniu,mój rekord to 62cm a ten był zdecydowanie większy i masakrycznie spasiony.Dzisiaj odszukałem podbierak,bo nie ogarnie się ręką tych byków takie mają grube karki, normalnie jak karpie :)Miro ja już się przeniosłem 1km poniżej(do końca drogi), zero ludzi, tylko tam są zajebiste skarpy i bez podbieraka to "se neda". Edytowane 28 Maja 2013 przez Tomek TJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) To nie ta miejscówka,mieliśmy taką jedną z Tomym eeehhh.Miałem wczoraj na kiju jana przez naprawdę duże J. Wypiął się przy podbieraniu,mój rekord to 62cm a ten był zdecydowanie większy i masakrycznie spasiony.Dzisiaj odszukałem podbierak,bo nie ogarnie się ręką tych byków takie mają grube karki, normalnie jak karpie :)Miro ja już się przeniosłem 1km poniżej(do końca drogi), zero ludzi, tylko tam są zajebiste skarpy i bez podbieraka to "se neda".No mieliśmy.Dobrze że ją rozmyło w sumie.Dzisiaj Jasie łowione dość grubo w ramach testu lotności Pampucha.Daiwa Zillion PE,plecionka Varivas 20lb+FC 0,35mm na przyponie,agrafka Boleniowa 20kg,patyk CTS 2,60m 6-20g i Pampuch Cannabis.Startowały przy opasce pięknie. Edytowane 30 Maja 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witam TomyFajny jaziorek gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 No ładnie Tomy, na górnej czy dolnej rzece? Ja dziś tez byłem ,ale lało jak z cebra i skończyłem na tarczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Dyspensa na pierwsze tak naprawdę rybki w tym roku ,dzień smużaka :-) kilka kleni ale niewielkich ,niewielki jazik i taki o to już pokaźny :-) szczególnie w takim rowku:-) Edytowane 4 Czerwca 2013 przez Kielo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 fajna ryba Kielo...i to z takiego rowka cieszy podwójnie...już sobie wyobrażam jak tam się trzeba maskować,niczym ninja zapewne..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROKERS Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 trudne łowisko i piękna ryba gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Trzeba być zwinnym jak puma ,celnym jak Robin i zmiennym jak kameleon hahahah ale rowek tajemny i rybny. Edytowane 4 Czerwca 2013 przez Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Trzeba być zwinnym jak puma i zmiennym jak kameleon hahahah ale rowek tajemny i rybny.prawie jak Tommy Lee Jones w "Ściganym"....?! :D pzdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) Z rzeki zrobił sie prawie Nil, i miejscami wystepuje juz z brzegów,ale już usiedzieć w domu nie mogłem. Spodniobuty, wedki w łape i goooo.Przy wypływie z rowu namierzyłem jaśki, standardowo big eyes 2,5cm i w trzecim rzucie branie, chwila holu i pod nogami taki oto ryb 56cmStałem po pas w wodzie to tylko i takie fotki(do suchego lądu 200m),tylko raz udało mi rybe poprawnie zmierzyć,ale jasiek był masakrycznie gruby,jeszcze takiego nie widziałem.. Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Miro 85 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Ależ maciora! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gandalfwhite Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi