WOBI Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Łowić takim kijem to zboczenie zboczenia... dokladnie z kijem 25lb.(choć moim zdanie realnie ma 17-18) na jazie to jak z WKM DSZKa (niewiem czy dobrze napisalem,byłem we wojsku na czołgach i strzelaliśmy takimi do samolotów z papieru na sznurku ) na wróble... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Bo to kij co sam lowi... Teraz juz znana jest tajemnica jego wynikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 No i podlaski idus w galerii. Gratuluję Adaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Nowy kij przetestowany. Woblery również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Forecast na jaką głębokość potrafisz sprowadzić groszka wybacz za ciekawość .... piękna ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Na max 2 metry dam rade sprowadzić takiego 2 cm żyłką 0,12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Panowie od zimnych Idusów, jesteście moimi idolami i zakładam (pewnie słusznie), że nie tylko moimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Nowy kij przetestowany. A pociągnij troszkę o tym kiju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Mam nadzieję,że tym razem już polewki z kijka nie będzie brania z wachlarza sprzęt-kijek cts dł. 2,95m. c.w. do 15gr.,żyła 16-tka przynęta podrasowany forecast Pzdr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Bardzo ladna sniegowa ryba - gratuluje!Podrasowany Forecast Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 taki śnieżny jasiek... super.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 W koncu normalna wedke na ryby zabrales, szybko ulegasz presji otoczenia Graty piekna rybe w drugim rzucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Mam nadzieję,że tym razem już polewki z kijka nie będzie 201302222684.jpg brania z wachlarza sprzęt-kijek cts dł. 2,95m. c.w. do 15gr.,żyła 16-tka przynęta podrasowany forecast Pzdr.Adam to żadna polewka,ty po prostu potrafisz dokonać naje.... każdym kijem Pewnie nawet bambusem pokazał byś nam (dla wieększości z nas) że łowić to trza umić.... U mnie masz dozgonny respect!!! Pozdr.wobi PS.Ja nawet się nie próbuję brać za zimne jaziulce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Fajny jasio ,prowadziłeś płytko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Fajny jasio ,prowadziłeś płytko? Brania następowały przy powolnym podniesieniu z dna na jakieś 30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Ale żeś mnie nakręcił na śniegowe lenio-azie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 jaziowe złoto dla wytrwałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Jeden z ostatnich później przerwa na tarło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 super kolor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 No rzeczywiście ładny podbierak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 super kolor! To prawda ładne ubarwienie @Skałka czyżby to już były resztki śniegu u nas jeszcze po pachi Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 25 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Śniegu u nas coraz mniej, ale jeszcze trochę zostało. Jest ciepło więc myślę, że jeszcze ze dwa dni i będzie już całkiem łyso. Gratulacje za jaziorki. Ziolo każdy wie, że w mojej torbie musi zmieścić się laptop, kołowrotek, pudełko z przynętami i jeszcze kupa innych dziwnych rzeczy. Serdecznie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 super kolor!Chodziło mi o kolor, a nie wielkość podbieraka (oczywiście w formie żartu). Jazia zazdroszczę i gratuluję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 @Pampuch mówi że jazie 50+ to chwast więc wstawiam takiego nieboraczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Nudne to już natomiast te minimy fajnie wyglądają na tym CD'ku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi