obcy91 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witajcie, mam pytanie, jako że robię woblery, potrzebuję dość dużej ilości kotwiczek w dobrej cenie. Najtaniej z tego co widzę jest na allegro, w sklepach orzą jak za zboże. Być może wyjściem jest dojście do źródła?Jeśli możecie podzielcie się wiedzą skąd pozyskujecie kotwiczki, możecie pisać na pw, lub tu w temacie.Przychylny jestem do kotwic VMC takich standardowych, chyba że znacie jakościowo dobre kotwice w niższej cenie niż wcześniej wspomniane?ps. użyłem opcji "szukaj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Też chętnie sie dowiem Niedługo czeka mnie zakup sporej ilości tego żelastwa ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Warto pisać do polskiego dystrybutora VMC? I np. dogadać się z kilkoma osobami na większą ilość, tak aby kupić je w hurtowej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Oj myślę że jak by się zebrało kilka/kilkanaście osób to spora liczba mogłaby być tych kotwic , napisz może do VMC Zobaczymy co odpiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Duże paczki kotwic VMC i mustada można dostać na ebayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Że też na to nie wpadłem! mając rodzine w UK można faktycznie o wiele taniej kupić - dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 To przy okazji zapytam o kotwice np. 4/0 Gamakatsu (kolor: ciemny/brązowy) lub Ownercena w Polsce za 10szt to ponad 140zł Co do jakości kotwic VMC zdania są podzielone, nie wiem jak mniejsze rozmiary ale 1/0 uważam za kiepski wyrób(miałem przypadek ze mi się po rozginały na holu ryby). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jest masę różnych rodzajów Gamakatsu na ebay - poszperaj, są takie za 30zł. 10szt. np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 (edytowane) zejdzcie koledzy na ziemie.....żeby zrobic zamówienie u polskiego dystrybutora VMC to trzeba zamówić o ile dobrze pamietam najmniej 5000szt czyli 5 paczek po 1000szt z rozmiaru....super niskiej ceny nie uzyskacie przy takiej ilości ( cena brutto to około 0,4zł/szt) a jak nie macie zarejestrowanej działalności to nie ma o czym mówić....a zebranie kilku osób to tez sprawa nietaka łatwa( probowałem jakiś czas temu... ) a jakie wielkości was interesują...????jak ktoś potrzebuje to mam 1/0 VMC brązowe i czarny nikiel dragona 6 i 8 na zbyciu.... Edytowane 1 Stycznia 2013 przez mi106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie wiem czy specjalnie pomogę, ale rzućić okiem za kotwiczkami można tutaj.Żeby to miało sens w kosztach, oczywiście należałoby zamówić większą ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ja już temat mam z głowy. Rozmawiałem,kupiłem i teraz tylko czekać na przesyłkę. Kupiłem VMC i Mustad i jakiejś firmy "Talon" i kilka innych zobaczymy co to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi